Gamersnet.nl

Tussen Sea of Thieves en Star Wars | Gamersnet Podcast #56

Het is weer vrijdagmiddag, en dat betekent dat de Gamersnet Podcast klaarstaat je weekend feestelijk af te trappen. In aflevering #56 schuiven presentatoren Peter en Tom aan om hartig bij te praten over de afgelopen week in de game-wereld, en dat was wederom niet de minste…

Terwijl Peter zijn liefde voor Star Wars herontdekt, mocht Tom deze week eindelijk los over zijn ervaringen in Sea of Thieves, aan de hand van zijn bezoekje aan Rare.

Ondertussen ontplofte het internet alwéér met een reeks reviewbombs voor Borderlands, de nieuwste veldslag in de strijd tussen Epic en Steam. Dat stelt Peter niet bepaald gelukkig, net als de pijnlijke omstandigheden die het eens zo mooie BioWare nu plagen.

Daarnaast halen de heren ook de Stelling van de Week er even bij. Want ja, zou Sekiro: Shadows Die Twice écht beter af zijn zonder makkelijke modus?

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting peter@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!