Dungeons & DoomKnights in ontwikkeling voor NES

Dungeons & DoomKnights

Het is weer smullen geblazen voor retro gamer, die nog steeds grote liefde heeft voor de Nintendo Entertainment System (NES), maar ook dringend eens een nieuwe game wil spelen. Dungeons & DoomKnights heeft momenteel een Kickstarter campagne lopen, om deze game op de meer dan dertig jaar oude console en pc uit te brengen.

Na enkele dagen heeft het project bijna 400 backers kunnen overtuigen, goed voor bijna 20.000 euro. Waarmee al meer dan vier keer het bescheiden doel van een kleine 4.500 euro werd behaald.

Art

Dungeons & DoomKnights is een 8-bit game in de wereld van de AdventureQuest franchise, ontwikkeld door Artix Entertainment. Hun laatste creatie AdventureQuest 3D verblijft sinds een 2,5 jaar in Early Access, maar ontvangt nog heel regelmatig updates.

Deze game is zeker niet het eerste succesvolle retro project. Zo is Micro Mages, na een overweldigende Kickstarter campagne eind vorig jaar, nog in volle ontwikkeling voor diezelfde NES. De Kickstarter van Candelabra: Estoscerro is momenteel ook nog aan de gang.

Meer Dungeons & DoomKnights

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren