Nieuwe update en Splatfest voor Splatoon 2

Het is bijna twee jaar geleden dat Splatoon 2 werd uitgebracht door Nintendo, maar toch wordt de game nog keer op keer voorzien van nieuwe updates en leuke extraatjes. Morgen staat update 4.6.0 gepland voor een release. Daarbij is het op 19 april mogelijk voor Nintendo Switch bezitters om weer aan de slag te gaan met een nieuw Splatfest dat zich ditmaal richt op een nieuwe onmogelijke keuze: Team Haas of Team Schildpad.

Nintendo heeft de lente in de bol en laat spelers voor het nieuwe Splatfest (ookwel “Springfest”) kiezen tussen twee dieren die symbool staan voor het voorjaar. Nadat je op 19 april gekozen hebt voor een team kun je aan de slag met het verdedigen van de eer van het door jou gekozen team.

Wie wint krijgt, net zoals bij elk Splatfest, een boel leuke extraatjes. Het evenement zal als altijd spannen over twee dagen tijd.

Nog een reden om de Splatoon 2-kaart weer eens in je Nintendo Switch te duwen, is de nieuwe update die morgen live gaat. In deze update worden er twaalf wapens geïntroduceerd die nu voorzien zijn van nieuwe aanvallen. Ook is er een systeem toegevoegd waar je medailles kunt verdienen met elk wapen waarmee je besluit te strijden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren