Gortdroog party-spel Gang Beasts nu ook te downloaden op Xbox One

De game maakte al enige jaren furore per Early Access-programma op Steam en werd een goed jaar geleden nog aangesterkt met een PlayStation 4-release, maar nú is dan eindelijk ook de Xbox One-versie aan de beurt. Gang Beasts is sinds enkele uren ook verkrijgbaar op het gifgroene platform.

Oorspronkelijk had het droge multiplayer-spelletje al in 2018 op de Xbox One moeten verschijnen, maar indie-ontwikkelaar Boneloaf moest noodgedwongen enig uitstel verklaren, zelfs ver nadat dat oorspronkelijke releasejaar gepasseerd was.

Inmiddels is het physics-gebaseerde vechtspel een feit op de Microsoft Store, nota bene nog voorzien van een leuke twintig procent korting. Rond de launch is Gang Beasts daar momenteel niet 19,99 euro, maar slechts 15,99 euro.

Wij van Gamersnet waren zonder twijfel goed te spreken over de droge knoksimulator van Boneloaf. Niet alleen ontving de game een lovend oordeel in de Gang Beasts review van onze Amador, ook de rest van de redactie denkt heugelijk terug aan de tijd dat we al onze verantwoordelijkheden lieten liggen, om elkaar even zalig van een gebouw/reuzenrad/vrachtwagen te gooien.

Ook wij vonden destijds een twintigje toch nét iets te hoog gegrepen voor wat Gang Beasts uiteindelijk is, maar met wat korting kan het zo maar eens de volgende hit van je onderonsje met vrienden worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren