Zijn dolfijnen overpowered?

Mocht je zo veel gamen dat de realiteit soms ook als een game aanvoelt, dan hebben we een wel erg prettige kijktip voor je klaarstaan. YouTube-kanaal Tier Zoo maakt analyses van `s werelds prachtige dierenrijk, maar benadert het alsof het allemaal één dikke MMO is.

Welke dieren hebben welke skillsets, en waar speccen de meest ervaren spelers naartoe op bepaalde servers? “Real life’s best gaming channel” zet legio dieren op gortdroge wijze uiteen, vaak in een rangorde van minst naar meest speelbare builds.

Een recentelijk voorbeeld van het YouTube-kanaal gaat dieper in op de familie van walvisachtigen, de Delphinidae. Die hebben namelijk niet per se de meest agressieve speelstijl, maar hebben een reeks unieke abilities die sommige builds wel erg overpowered maakt…

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren