Prijsvraagvrijdag: val, sta weer op en win dit Trials Rising prijzenpakket!

Iedere vrijdag staat het knusse Gamersnet weer in het teken van Prijsvraagvrijdag, in samenwerking met Ubisoft. Gedurende vierentwintig uur is dit je plekje om een handvol leuke Ubi- en -games te winnen, simpelweg door een reactie achter te laten…

Sinds deze week is eindeloos tryharden weer helemaal terug van weggeweest met Trials Rising, en dat vieren we natuurlijk! Om gedegen Trials-liefhebbers tegemoet te komen in hun vallen en opstaan in de game, geven we een prachtpakketje aan leuke Trials-goodies weg…

Maar liefst één gelukkige petrolhead wordt binnenkort verblijd met een mooi prijzenpakket, waarin de volgende vier voorwerpen te vinden zijn:

 • Officiële Trials Rising poster
 • Ziekenhuiswaardige Trials First Aid Kit
 • Chill Pill stressbal
 • Trials Rising t-shirt (maat L)

Laat een leuke reactie achter en je maakt automatisch kans op de prijs van deze week. Vergeet daarna ook niet aan het eind van de maand sowieso terug te komen op Gamersnet, wanneer we alle Prijsvraagvrijdagwinnaars van de voorgaande maand bekendmaken.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Voor dit pakket doe ik mee .

 2.   
  Dakayras's avatar

  Ik heb Trials Fusion gespeeld toen hij gratis te downloaden was als PS+ member, daarvoor had ik nog nooit van de Trials serie gehoord. In de eerste instantie vond ik het veel op een goedkope android game lijken maar tijdens het spelen kwam ik er toch achter dat de levels heel goed uitgewerkt zijn en dat het hele physics systeem soepel aanvoelt. Dit deel zou ik dan ook wel graag willen spelen op de Playstation 4.

 3.   
  hernieuw's avatar

  Ik ga voor het pakket met de stressbal, dan komt het zeker goed.

 4.   
  mmx's avatar

  Ja hoor weer een toffe prijs.ik doe mee X l graag

 5.   
  Heart1982's avatar

  Ah leuk hoor!
  Ik doe mee.

 6.   
  YdieresiS's avatar

  Trials is altijd een favoriete serie van me geweest, naast Assassin’s Creed. Dit pakket zou dan ook mooi uitkomen om mijn Trials ervaring op de PS4 te verrijken.

 7.   
  Tinuzz's avatar

  Heb me prima vermaakt met de vorige trials. Nieuwe staat wel op me te lange wishlist. Goed weekend allemaal

 8.   
  Mallorn's avatar

  Vroem vroem! PC graag!

 9.   
  Fideel's avatar

  Weer een mooi pakket!! Meedoen.

 10.   
  CHILLOZZ's avatar

  yeahhhh weer eens een prijsvrijdag die ik wel echt gaaf vind dus deze keer wil ik wel weer graag meedoen 😀

  Platform: PC

  zou wel gaaf zijn, Om ook ipv in real life ook lekker op PC te kunnen trialen…. vooral met slecht weer ben je toch liever binnen als buiten…

  Voor alle deelnemers veel succes 😀

 11.   
  marlies16's avatar

  Een erg leuk pakket, iedereen een heel fijn weekend. PlayStation 4.

 12.   
  jelluh24's avatar

  Hij is ook op de switch toch? Dan is dit hierbij mijn leuke reactie :^)

 13.   
  Reiverdemon's avatar

  Ps4 versie graag. Fijn weekend iedereen!

 14.   
  Arcturion's avatar

  Fijne weekend iedereen

 15.   
  Mike2165's avatar

  Bij deze doe ik graag mee Xbox of switch.
  Iedereen veel s6

 16.   
  dannyelske's avatar

  Toffe prijzen weer!
  Anti-stress ball komt altijd van pas 🙂
  Deze keer ps4
  Thanks en prettig weekend!

 17.   
  darroox's avatar

  Leuk voor mijn neefje !! PC.

 18.   
  sayoki's avatar

  Ik ben wel benieuwd naar dit pakket.

 19.   
  Riesgaming's avatar

  Ik mountainbike zelf vaak en ben dan ook zo gek als een deur en dat heeft al menig valpartij opgeleverd dus zo’n first aid kit komt altijd uit. Ben een pc gamer

 20.   
  Dutchmen12345's avatar

  Na al dat zweten heb ik wel een stressbal nodig met schoon t shirt niet voor niets tryharden. Ps4

 21.   
  Noice!'s avatar

  Ti’s maar goed dat jullie het ‘platform naar keuze’ erbij vragen, anders stopt dadelijk iemand z’n/ haar PS4 stresspil in de Xbox One

 22.   
  huntedjohan's avatar

  heb de beta gespeeld, en was aangenaam verrast.

  zou wel een leuke aanwinst zijn voor mijn verbouwde man cave :O wel graag voor xbox one

 23.   
  legendofninny's avatar

  daar doe ik wel voor mee

 24.   
  nessen's avatar

  ziet er goed uit

 25.   
  Bmaster99's avatar

  niet echt voor mij maar veel geluk allemaal.

 26.   
  Dekkerovic's avatar

  Die Stressbal komt goed van pas, Als je en beetje vast zit in en level

 27.   
  CHILLOZZ's avatar

  poehhhh… nu stiekem best veel beelden op YT aan het kijken van trials rising. en vanneweek ook eventjes bij tom zn stream…

  Moet zeggen… Ziet er wel dope uit… was eerst een beetje sceptisch omdat ik deze game liever had gezien met een moeilijkere moeilijkheidsgraad… Maar snap waarom ze dat niet doen. De mainstream willen dit gewoon relaxt spelen…

  nu wil ik de game wel graaaaaaaag hebben…. vingertjes gekruisd dan maar 😀

 28.   
  Mariskaa's avatar

  Wat een gaaf spel!! Speel deze vaak met mn vriendin op de ps4. Hoe sommige meiden een kleding/ makeup avond hebben, hebben wij een game avond Zou graag het pakket winnen

 29.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik doe graag mee voor de ps4 want ik heb het hele bericht gelezen en ben zeker niet gelijk de comments ingedoken met een reactie waaruit blijkt dat ik het begrijpend lezen niveau heb van een borrelnootje.

 30.   
  DDanoniem's avatar

  De stream van dese game laatst was nice. Vroeger hielt ik echt niet van zulke games ik was vooral skepitsch. Ben veranderd van mening deze game is echt vet i love it ❤️.

 31.   
  xmOhChickx's avatar

  Deze ”petrolhead” zou zeker graag dit prachtpakketje willen winnen!!
  Wij zijn ooit begonnen met Trials Fusion, ik vond het meteen al helemaal geweldig om te spelen en moest daarom ook zeker Trials Rising hebben! Ik pre-ordende al snel voor de Trials Rising Gold Edition, als gekke ongeduldige was ik super blij met de beide (Closed en Open) Beta’s die ik dan tussendoor kon spelen, Kon gewoon echt niet wachten op de nieuwe Trial game haha.. Eindeloos ”tryharden” was en is het zeker! Urenlang Trials Fusion gespeeld en is nu met Trials Rising ook zeker weer van toepassing! (Zo’n Ziekenhuiswaardige Trials First Aid Kit en Chill Pill stressbal is misschien niet slecht hierbij ;p En wat een toeval dat deze ”petrolhead” precies maatje L heeft hihi..)

 32.   
  xmOhChickx's avatar

  @CHILLOZZ: Ik wil nu niet verkeerd overkomen of zeg dit niet met een slechte bedoeling ofzo, maar uit ervaring weet ik dat het (vooral in het begin) nog best moeilijk kan zijn om deze Trial games te spelen! Weet nog goed hoe het hier bij ons afging met de eerste keren spelen van Trials Fusion (voorganger van Trials Rising) Het ziet er makkelijker uit dan het daadwerkelijk is! Groetjes

 33.   
  CHILLOZZ's avatar

  @xmOhChickx:

  hey hey,

  Ja ik heb trials fusion ook [ps4] maar ik merk wel dat sinds ik een ”goede” laptop heb die games goed kan draaien ik nu liever op PC speel. Daar heb ik ook meer tijd op voor te gamen. Ik heb mn ps4 gewoon in de woonkamer staan, Dus als mn huisgenoten tv willen kijken kan ik niet op PS4 spelen.. dus laptop is dan altijd wel ideaal..
  nee ik game niet op mijn slaapkamer bewust. ik heb heeeeel lang de PS3 op mn slaapkamer gehad, Maar die heb ik daar nooit gebruikt. Simpel weg dat ik mijn tv in een hoek heb hangen en als ik dan in bed liggend moet game krijg ik serieus last van mn nek..

  Maar ik heb samen met mn broer een half jaar geleden een echte trial motor gekocht, En dan pas valt het op hoe enorm technisch deze sport/hobby is.
  Wij zijn als kinds af aan opgegroeid met motorcross, Ruim 20 jaar aan wedstrijden gedaan vrijwel elk weekend. Dus motor ervaring zit er bij ons wel in. Maar trial is kwa techniek totaal het tegenovergestelde van motorcross… En juist het technische en hindernissen aspect spreekt mij enorm aan. Je maakt heel snel grote stappen met deze sport. En je gaat je grenzen daarna dus ook steeds verleggen en dat maakt de sport verslavend. De sky is the limit. en je wilt steeds meer hoger beter.

  [nu weet ik dat ik waarschhijnlijk een hele preek ga krijgen met dat ik rugpatient ben, Klopt maar ik doe daar dan ook tussendoor liggen en dat heb ik ook echt nodig. ik ga dan met mooi weer in het gras liggen. met dit koude weer ga ik dan achter in de caddy/bestelwagen liggen of op de bank van de club. Zo om mijn rug even te ontlasten. en op die manier kan ik dan 2 tot max 3x een min. of 10a15 rijden.]

 34.   
  CHILLOZZ's avatar

  @BearsRidingTanks:

  wehehehe heb je zeker gelijk in pik.

  begrijpend lezen is soms moeilijk. sommige doen mee om het meedoen…. maar lezen niet of ze een T-shirt maat moeten achterlaten of een platform waarop ze spelen/willen hebben.
  Sja dan kom je idd wel als een graaier over.

  Ik doe alleen mee als ik weet dat ik er ook echt wat mee doe of het echt een tof iets vind.
  Als iedereen dit zo doet komen de prijzen altijd in goede handen. ipv dat ze ergens in een hoekje gedumpt worden..

 35.   
  tranceguy's avatar

  jammer alleen dat ik nog steeds niks hoor, ook niet per email. Dus blijf gewoon meedoen wantblijf me afvragen of de prijswinnaars wel echt gewonnen hebben. Tot ik het pakket thuis heb blijf ik hieraan sterk twijfelen.

  Is nu al 9 dagen geleden ofzo. Niet erg professioneel dus.

 36.   
  bordeknor's avatar

  Enorme fan van de Trials spellen. Zou dus zeker zo’n pakket willen winnen!

 37.   
  xmOhChickx's avatar

  @CHILLOZZ: Hoi hoi,
  Allereerst bedankt voor je reactie terug terug! Ben blij dat je zo reageert en mijn eerdere reactie niet als verkeerd ziet!

  Vind ook leuk en enorm appart om te horen dat het motercrossen bij jou blijkbaar meer is dan alleen digitaal, zoiets hoor je niet zo snel!
  Wel jammer van die vervelende rug klachten zeg, maar zeker wel knap om dan alsnog gewoon door te gaan met deze cross-hobby! (Ik doe dan niet aan real life motercross maar ik heb zelf knie-klachten al sinds ik jong ben helaas)

  Groetjes (: