Dead or Alive 6 trailer onthult bonuspersonages Nyotengu en Phase 4

Koei Tecmo onthult opnieuw enkele vechtersbazen voor het aankomende Dead or Alive 6 met een trailer; ditmaal zijn Nyotengu en Phase 4 aan de beurt. Wil je de twee per se in je game zien, dan moet je wel op tijd de juiste editie van het spel kopen, gezien Nyotengu en Phase 4 bonuspersonages zijn.

De zwartgevleugelde Nyotengu geldt als pre-orderbonus voor elke editie van Dead or Alive 6. Kasumi-kloon Phase 4 daarentegen, kun je alleen aan het spel toevoegen als je de Digital Deluxe Edition aanschaft.

Onderstaande trailer brengt de twee personages in beeld en geeft ook aan wat elke editie van Dead or Alive 6 precies aan extra’s biedt.

Koei Tecmo slingerde ook een andere video het internet op, eentje die Dead or Alive 6 kort uiteenzet. De trailer legt uit hoe het vechtsysteem van de game in een notendop werkt en toont de diverse modi die het spel rijk is.

Dead or Alive 6 zou oorspronkelijk lanceren op 15 februari, maar is inmiddels uitgesteld tot 1 maart. De game verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Koei Tecmo heeft bij dezen ook de pre-orders opengegooid op zijn website.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren