Bound Up & Squirming is nieuwe game van Mount Your Friends-maker

Iets eerder dan aanvankelijk gedacht, maar de nieuwe game van Mount Your Friends-maker Daniel Steger is dan nu toch uit de doeken. Stegersaurus’ derde titel is Bound Up & Squirming, wederom een “fout” getitelde game die vooral om bizarre puzzels met physics zal draaien.

Bound Up & Squirming is weliswaar niet meteen wat je zou verwachten bij die titel, maar het dekt de lading. Al vastgebonden in een ziekenhuisvodje trotseer je ruim honderd verschillende levels, die je dient te “doorlopen” met enkel je goed geplaatste sprongen. En ondertussen wordt er uiteraard nerveus gegild door wie de protagonist ook maar mag zijn.

Samen met de verschijning op Steam en een handvol tweets, verrijkt Steger zijn nieuwe project uiteraard met een kristalheldere gameplay-trailer:

Een heel precieze releasedatum staat nog niet vast, maar volgens de officiële Steam-pagina moet Stegers nieuwe game ergens in februari lanceren op het platform.

Is dit iets wat jij in de gaten zou houden, of heeft Stegersaurus zijn hoogtijdagen alweer achter zit met de twee Mount Your Friends-games in zijn portfolio?

Meer Bound Up & Squirming!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren