Hitman: Absolution en Hitman: Blood Money waarschijnlijk naar PlayStation 4 en Xbox One

Het Pan European Game Information oftewel PEGI, heeft twee oude Hitman-games beoordeeld met een leeftijdscategorie; Hitman: Absolution en Hitman: Blood Money. Op het eerste gezicht niet heel baanbrekend nieuws, maar het gaat in dit geval over versies voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Met Hitman 2 al voor de deur kunnen we ons waarschijnlijk gaan opmaken voor nog meer Agent 47 op de current-gen. Bij de beoordeling van Absolution en Blood Money staat uitgever Warner Bros. vermeldt en deze partij geeft Hitman 2 ook uit, nadat Square Enix de rechten van de hand heeft gedaan. Een remake voor beide games lijkt dus dichterbij dan we denken.

Fan-favorite Hitman: Blood Money stamt alweer uit 2006 en is uitgekomen op Xbox 360, PlayStation 2, Xbox en PC. Hitman: Absolution is in 2012 uitgekomen op de vorige generatie consoles en was daarmee ook de laatste Hitman-game, voordat IO Interactive met de reboot uit 2016, de boel flink op de schop nam.

Voor een nieuwe lading Hitman hoef je in ieder geval niet lang meer te wachten, want op 13 november verschijnt Hitman 2 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Absolution was veel minder mijn pakkie-an, maar ik heb me kostelijk vermaakt met alles wat Blood Money te bieden had.

    Dat was echt dé game waar ik extra uren instak om Silent Assassin te behalen, en waar ik actief op zoek was naar verborgen geintjes, extra ratings en uitdagingen met vrienden onderling.

    Heel blij dat de reboot veel meer in lijn is met games als Blood Money. Ook erg veel zin om door Hitman 2 te moorden.