Tropico 6 voorzien van nieuwe beta

Er is een nieuwe beta uitgebracht van Tropico 6, zo laat ontwikkelaar Kalypso Media weten. Als je een pre-order hebt geplaatst voor de pc-versie van de game, kan je alvast een voorproefje krijgen van je eigen bananenrepubliek.

Tropico 6 werd ruim een jaar geleden onthuld. De game draait net als zijn voorgangers om het verhaal van El Presidente. Op niet geheel democratische wijze mag je een tropische samenleving vormgeven. Nieuw in dit zesde deel is onder andere de mogelijkheid om iconische monumenten van buurlanden te stelen. Alsof je de Eiffeltoren en het Vrijheidsbeeld meeneemt naar je eigen schurkenstaat. Ook kan je straks meerdere, afzonderlijke eilanden beheren. Het transportsysteem is hiervoor ook op de schop gegaan, om verbindingen tussen eilanden en andere landen mogelijk te maken.

Tropico 6 verschijnt in januari 2019 voor de pc. In de zomer van 2019 wordt de game ook voor de PlayStation 4 en Xbox One verwacht. De huidige beta is dan ook exclusief voor de pc. Bekijk de game alvast in wat meer details in een uitgebreide gameplay trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren