Digimon Survive komt in 2019 naar het Westen

Bandai Namco kondigde gisteren aan dat Digimon Survive, het nieuwste interactieve Digimon-avontuur, ook naar het Westen zal komen. Het spel moet in 2019 verschijnen en doet de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (via Steam welteverstaan) aan.


Digimon Survival moet de twintigjarige verjaardag van de Digimon-animatieserie op gepaste wijze vieren en doet dat door zich als survival simulation RPG te verkopen. In het spel neem je de rol aan van tiener Takuma Momozuka die tijdens een schooluitje verdwaalt en terechtkomt in een vreemde wereld vol felgekleurde Digimon.

De nieuwste Digimon-game flirt met twee genres: het avontuur laat zich spelen als visual novel, terwijl je de gevechten op klassieke tweedimensionale SPRG-stijl beleeft. De keuzes die je maakt tijdens je avontuur hebben invloed op het verloop van het verhaal en het einde dat je te zien krijgt.

Het meest recente avontuur met Digimon beleefden we met Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker’s Memory, een game waar we niet superwarm van liepen, gezien het feit dat Hacker’s Memory nogal veel leek op de eerste Cyber Sleuth.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren