Farming Simulator 19 verschijnt in november

Farming Simulator 19 verschijnt op 20 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit nieuws heeft ontwikkelaar Giants Software naar buiten gebracht. Dit nieuwste deel moet volgens de makers de meest diepgaande en complete farming simulator ooit worden.

Centraal in Farming Simulator 19 staat uiteraard het runnen van je eigen boerenbedrijf. Naast verbeterde visuals en nieuwe omgevingen bevat dit nieuwe deel ook uitgebreide activiteiten om je boerenleven mee in te vullen. Naast het verbouwen van diverse gewassen kan je ook de nodige dieren bij je boerderij houden. Dit jaar kan je voor het eerst paarden toevoegen, naast de reeds bekende opties als koeien, varkens, schapen en kippen. Je kunt zelfs paardrijden om de uitgestrekte gebieden te verkennen. Bekijk voor meer details ook nog eens de reveal trailer.

Voor de liefhebbers van samenwerken en samen spelen is er ook goed nieuws, want Farming Simulator 19 ondersteunt tot maximaal 16 spelers tegelijk in een speelsessie.

  1.   
    Rolf31's avatar

    Yes! Zo vreselijk saai, maar zo onwijs leuk. Dit is een van de gekste games die ik gespeeld heb (FS17 dan hè)

  2.   
    TekkieD's avatar

    In FS19 zal de wereld wat levendiger worden… meer wildlife, vogels die reageren op wanneer je aan het zaaien bent, dat soort toevoegingen. Hopelijk haalt dat het saaie er wat af. Zelf speel ik het alleen multiplayer, juist om die reden.