Mario Kart 8 Deluxe krijgt gratis Zelda: Breath of the Wild update

Nintendo kondigde een nieuwe update aan voor Mario Kart 8 Deluxe die de wondere wereld van Mario en vrienden laat kennismaken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Update je de game naar versie 1.6.0, dan voegen Link uit Breath of the Wild en een nieuwe bike zich toe aan je roster.


Nintendo Nederland zegt er zelf het volgende over:
Bereid je voor om te racen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild-stijl! Word een racende legende met de Triforcer Zero en Link in zijn Hemd der Uitverkorenen in Mario Kart 8 Deluxe. Ze zijn nu beschikbaar als onderdeel van een gratis software-update.
Nadat je Mario Kart 8 Deluxe van de update hebt voorzien, kun je onmiddellijk aan de slag met de toevoegingen. Selecteer je Link, dan kun je zijn standaardkloffie of zijn Champions-outfit van Breath of the Wild selecteren. Het nieuwe voertuig is voor ingewijden een bekende: de Master Cycle Zero, een motor die vrij te spelen was in de Champions Ballad-DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook krijg je de optie om Ancient Tires, een Hylian Kite en de Paraglider aan je voertuig te bevestigen.


Mario Kart Deluxe’s Update 1.6.0 is vanaf heden beschikbaar en is volledig gratis. Waar wacht je nog op? Oh, maar vergeet alleen niet om terug te komen op GamersNET om te delen hoe de nieuwe motor bevalt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren