Splatoon 2 Update 3.2.0 voorzien van details

Nintendo’s kindvriendelijke shooter Splatoon 2 krijgt er binnenkort weer een nieuwe update bij. Met versie 3.2.0 van de game worden onder meer een nieuw level en twee verse wapens gratis toegevoegd, maar gaan ook de verfijnde elementen van het spel op de schop.


Naast bugfixes en kleine tweaks op de gameplay zal deze update ook de ondersteuning brengen voor de nieuwe Lorelei en Mariana amiibo diens intrede doen. Wat deze nieuwe, los verkrijgbare poppetjes allemaal met je spelervaring doen, werd al eerder uit de doeken gedaan.

De precieze afstelling van de nieuwe wapens blijft nog even onbekend, maar de nieuwe speelomgeving werd wel van meer beeld voorzien. Het level schijnt in de Engelstalige versie bekend te staan als de Ancho-V Games en speelt zich daarmee af in de arena van een extreme sport.


Onderstaande lijst somt nog even op wat we allemaal weten over Splatoon 2 Update 3.2.0:
  Stage
  – Ancho-V Games

  Weapons
  – Nautilus 47
  – Bloblobber

  amiibo
  – support for Pearl and Marina amiibo

  General info
  – Bug fixes
  – Fameplay tweaks

Splatoon 2 verscheen vorige zomer exclusief voor de Nintendo Switch, alwaar het kon rekenen op flink animo. Niet voor niets wordt de online shooter nog altijd veel gespeeld, terwijl Nintendo steevast (gratis) uitbreidingen blijft uitrollen.

Meer weten over Nintendo Switch’ eigenzinnige shooter? Lees onze Splatoon 2 review of bekijk de video review voor onze mening over de kleurrijke formule…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren