Jurassic World Evolution nu al een bestseller op Steam

Jurassic World Evolution is nu al een bestseller op Steam en heeft deze status dan ook al gekregen van Valve. De game is opgenomen in de Steam Top Seller-lijst en heeft de Platinum-lijst zelfs al bereikt, en dat al binnen een maand na release. Alleen Kingdom Come: Deliverance en Far Cry 5 staan hoger geranked op de lijst van 2018. De rankings onder Platinum zijn Gold, Silver en Bronze.

Het is niet bekend hoeveel een game heeft verkocht bij deze ranking, maar dat Jurassic World Evolution het nu al goed doet is wel een feit. Of het spel net zo goed verkoopt op de PlayStation 4 en Xbox One is niet bekend.


Jurassic World Evolution is een game die het concept van Planet Coaster heeft doorgevoerd. Jij moet een dinosauruspark creëren, onderhouden winstgevend maken, net als een pretpark. Ook is het jouw taak om het dinopark veilig te maken voor bezoekers, want een T-Rex (of andere gevaarlijke dinosaurus) die ontsnapt en blootgesteld wordt aan het publiek is niet heel fijn. Wel leuk, want dan speel je zelf de films van Jurassic Park na, en je bent dan lekker sadistisch bezig.

Jurassic World Evolution is op 12 juni verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Linkje's avatar

    Ben van plan om de game te halen als die in sale is. 60 vind ik nog wat prijzig voor een sandbox game

  2.   
    mattioza's avatar

    Niet slecht voor ‘de k*t game van de week’ 😀