Meer details over Lorelei en Mariana amiibo voor Splatoon 2

Eerder al onthuld als nieuwe amiibo, maar nu ook voorzien van een duidelijke functie. De amiibo van Lorelei en Mariana (in het Engels bekend als Pearl en Marina) zullen, net als andere bestaande Splatoon 2-amiibo, wat exclusieve gear kennen. Daarnaast zullen ook deze vinylfiguurtjes dienen als opslag van je eigen uitrusting en als interactieve in-game fotomogelijkheid met de respectievelijke karakters.

Van de exclusieve in-game gear die met de amiibo geleverd wordt, is inmiddels wat beeldmateriaal verschenen. Welke effecten standaard op de uitrusting zal staan, is vooralsnog onbekend.


Het nieuws en beeldmateriaal werd uit de doeken gedaan door het Japanse Twitter-account van Splatoon, alwaar ook twee nieuwe modi voor Squid Beatz 2 getoond werden. Onderstaande video laat zien hoe de Pearl- en Marina-modus zoal werken, en hoe je naadloos tussen beide kan schakelen in het spel-in-een-spel.

Heb je de nieuwe amiibo nog niet (goed) gezien of wil je jezelf nog een keer lekker maken? Kijk dan gerust nog eens naar de onthullingstrailer die een aantal maanden geleden de wereld in werd geslingerd:

De amiibo van Splatoon 2’s Lorelei en Mariana verschijnen op 13 juli wereldwijd en zullen standaard verkocht als bundeltje met elkander.

Sowieso is de komst van de twee presentatices als amiibo niet de enige (fysieke) uitbreiding op Nintendo’s kleurrijke schietspelletje. Vorige maand lanceerde immers ook de stevige Octo Expansion voor de populaire Switch-game. Met die komst werden ook nog eens drie unieke Octoling-amiibo aangekondigd, die ook dit jaar nog moeten verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren