Octo Expansion van Splatoon 2 verschijnt morgen; nieuwe amiibo op komst

Verrassing! Waar eerder de Octo Expansion, een digitaal uitbreidingspakket voor Splatoon 2, nog ”deze zomer” zou worden uitgebracht, is gisteren bekendgemaakt dat de DLC deze donderdagochtend al verschijnt. Nintendo kondigde de releasedatum plotseling aan tijdens de Splatoon 2 World Championships op de E3.

De Octo Expansion laat je in de glibberige huid kruipen van Agent 8, een Octoling die zich een weg moet kliederen door tachtig ondergrondse testfaciliteiten in een nieuwe singleplayercampagne. Wanneer je de campagne uitspeelt, kun je als Octoling multiplayer-gevechten aangaan. Bij aanschaf ontvang je bovendien direct al uitrusting met een Octo-thema die in de multiplayer is te gebruiken. De uitbreiding kost 19,99 euro en wij waren er in onze preview zeker over te spreken.

Nintendo komt ook met drie nieuwe Splatoon-amiibo die hieronder zijn te bewonderen. Verder zal het schiet- en kliederfestijn ook het komende jaar uiteraard weer van gratis updates worden voorzien, waardoor we kunnen rekenen op nieuwe wapens en andere zaken om onze multiplayer-belevingen vers te houden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren