Just Cause 4 bevestigd via Steam-lek

Vorige maand werden talloze games gelekt via de gamedatabase van Walmart en Peter en Salim hebben daarop in een van onze E3 Hype-video’s gespeculeerd over het gerucht dat Just Cause 4 er misschien aan komt. Dit gerucht kan inmiddels in de prullenbak, want Just Cause 4 is gelekt via Steam.

De nieuwssectie van Steam die je door middel van een pop-up te zien krijgt als je Steam opstart, toonde een afbeelding van de nieuwe Just Cause met ‘pre-purchase now’ erop. Tevens zien we direct de sfeer vanwege de promo art.

Normaliter toont Steam in de eerdergenoemde sectie alleen aanbiedingen of nieuw te verschijnen games, maar zelden een nog onaangekondigde titel. Dit moet een ongelukje zijn, maar voor ons gamers weer een leuke bevestiging.


Als je dacht dat ontwikkelaar Avalanche Studios geen tijd heeft voor Just Cause 4, omdat ze ook al meewerken aan RAGE 2 en onlangs Generation Zero hebben onthuld, dan heb je het mis. Avalanche heeft meerdere studio’s en ze hebben zelfs afgelopen maand nog een nieuwe studio geopend. Een nieuwe Just Cause was dus eigenlijk al zeer aannemelijk.

Square Enix gaat de game ongetwijfeld zeer uitgebreid laten zien op E3. Peter en Marcel krijgen de game wellicht al te spelen, dus hou GamersNET in de gaten!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ik haat et altijd zo dat tegenwoordig de helft van de games als is ‘gelekt’ of aangekondigd voordat e3 überhaupt begonnen is. Je vraag je bijna af waarom je et nog probeer te volgen als er toch geen verassingen meer inzitten..

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Is wel nice. just cause is toch wel altijd een leuke game. met vele mogelijkheden 😀

  hopelijk nu wel weer met een nog meer opgepoetste grafische kwaliteit..
  Maar daar gaan we wel vanuit.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Thijs. schreef, "Ik haat et altijd zo dat tegenwoordig de helft van de games als is ‘gelekt’ of aangekondigd voordat e3 überhaupt begonnen is. Je vraag je bijna af waarom je et nog probeer te volgen als er toch geen verassingen meer inzitten.."

  Klopt. of je moet de laatste week voor E3 gewoon NIET meer actief zijn op game fora’s..
  Mja das ook niet echt een optie.

  Maar het word denk ik ook wel steeds moeilijker voor de makers om lek te voorkomen.
  maar als alles dalijk van te voren al bekend is word de opkomst voor E3 steeds minder en minder. Al zie ik dat nog echt niet gebeuren. De meeste zijn tenslotte allang blij als ze er aanwezig kunnen zijn. Dan maakt het niet uit of je al weet wat er komt/staat.

  En er zijn altijd nog wel wat ”nieuwe pareltjes”