Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

WIN de Hitman Definitive edition! | Prijsvraag

We hebben weer een enorm vette give-away voor jullie! Dit keer maak je kans op de Definitive Edition van Hitman! Laat hieronder in de reacties weten waarom jij deze game moet winnen en wie weet speel jij binnekort deze fantastische game!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik wil heel heeeel heeeeeeel graag de Definitive Edition van Hitman winnen.
  omdat: ik altijd al altijd met een streepjescode achter op m’n hersenpan heb willen lopen.

  Ik zou hem graag voor PS4 willen

  Coole prijs weer Gamersnet. jullie zijn awesome πŸ˜€

 2.   
  BozeBever's avatar

  Ik doe niet vaak mee met wedstrijden (ook simpelweg omdat PureFarming enzo mij niet heel erg boeit), maar deze vind ik boeiend. Ikzelf heb er helemaal niets aan. Geen Xbox of Playstation, maar heb deze game op de PC helemaal stuk gespeeld. In mijn ogen de beste game van de afgelopen jaren. Sapienza en Hokkaido, man-o-man…

  Heb geprobeerd mijn vrienden over te halen dit ook te spelen, maar deze spelen Xbox en kunnen hun centen maar 1x uitgeven. Tot grote tranen gaat het ieder jaar weer naar dezelfde bagge… eeehm topseries! (Fifa, COD etc). Ik zou deze graag aan een maat, Jos, geven. Puur om hem eens kennis te laten maken met echt goede games.

  Kortom: Xbox

 3.   
  Riddle-me-this's avatar

  Deze game staat al echt heel lang op mijn lijstje. De game was voor stealth game fans meteen een hit, man. Daarom zou ik dit spel echt definitief willen hebben voor de Xbox One!

 4.   
  TheHulk0183's avatar

  Ik wil hem graag winnen op de PS4 omdat ik dit jaar 10 jaar lid ben van GN en nog nooit wat heb gewonnen #SADREACTSONLY πŸ˜₯ πŸ˜₯

 5.   
  Aprotodon's avatar

  Hitman Absolution is een game die ik al een tijdje terug zomaar oppikte uit een of andere sale. Het begon al bij de douche scene, die mij meteen bij de lurven greep. Elk scenario, elke map (de sfeer in bijvoorbeeld Chinatown was echt fantastisch met al dat vuurwerk), de variatie in de hoeveelheid keuzes. Steeds zat ik weer te watertanden hoe ik mijn slachtoffer nu weer om zeep zou gaan helpen. Vind ik deze manier toch niet zo tof? Begin ik het level gewoon opnieuw. Het mooie is ook nog eens dat je door het een en ander te doen de mogelijkheid krijgt je target op de meest hilarische wijzen te vermoorden, en daar zoek ik dan ook naar. Een serieuze game die dus af en toe ook een beetje met de realiteit speelt en mij laat lachen terwijl ik met mijn Playstation controller in m’n knuistjes zit. Dat is Hitman voor mij. Dat is waarom ik klaar ben voor een nieuw avontuur in deze franchise.

 6.   
  Rain06's avatar

  wie wil deze game nou niet spelen ik doe mee, ff als kale huurmoordenaar langs de redactie 😎

 7.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik wil dit graag winnen omdat ik ook kaal ga worden, ja helaas we worden allemaal kaal en kan wel huilen het enige voordeel is dat ik nu beetje op Hitman ga lijken. (I know ik ben 16 maar ja ik kan de inhammen in Mn haar al zien)
  Graag zou ik hem voor ps4 willen zodat ik de trophies Ff kan knallen!!

 8.   
  mmx's avatar

  Ik wil deze ook wel winnen πŸ™‚ Waarom omdat ik het altijd fantastisch vond Hitman te gamen supertoffe games πŸ™‚

 9.   
  Iefo's avatar

  Ik wil m wel hebben, dan kan ik kerels met n suppresed pistol lekker in de kop schieten, is lachen.

 10.   
  tranceguy's avatar

  Omda ik van special editions houd EN sterk van gaming houd…. En deze combineert dat, hoe mooi kan het zijn? Graag voor de PS4.

 11.   
  Riesjart's avatar

  Hij zou zeer welkom zijn. Ik heb namelijk nog nooit een Hitman game gespeeld … Schande? Ja zeker. Breng redding, Gamersnet!

 12.   
  tijn80's avatar

  Ik doe graag mee. Heb geen fancy reden om de game te willen, behalve dat het me een super toffe game lijkt. Op Xbox of PS4, maakt me niet uit

 13.   
  UAG's avatar

  Hitman 2: Silent Assassin was een game die ik nog van de PS2 ken en ik was toen al gelijk een Agent 47 fan, dus nu maar hopen dat ik de gelukkige winnaar van de Definitive edition op de PS4 ben.

 14.   
  darroox's avatar

  Ik wil de perfectie moord plegen zodat zelfs crime series een puntje eraan kunnen zuigen :: 8) πŸ˜† πŸ˜† Xbox One

 15.   
  DB Ries's avatar

  Het mooie weer komt er aan dus niets liever dan zo’n schitterende game om maar niet naar buiten te hoeven (Xbox).

 16.   
  jkampmeijer's avatar

  Episode 1: Paris afgelopen kerst via een actie gratis gespeeld. Was super Tof. Kon niks anders dan eens zijn met jullie review. Dit snakt naar meer.
  Wacht eigenlijk op nog een mooie aanbieding, maar dit zou helemaal super zijn.
  Succes allemaal. 8)

 17.   
  kaykay1's avatar

  yes, deze game wil ik supergraag spelen. πŸ˜€

 18.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Ik denk dat jullie de PS4 van deze vette game in jullie Eigen belang naar mij moeten sturen. ‘Maar waarom zouden we dat in vredesnaam doen?’, hoor ik jullie denken. De uitleg volgt hieronder:
  met die hele vette game kan ik, zonder dat iemand daar last van heeft, mensen wurgen, kapot schieten of op een andere freaky manier omleggen. En omdat de definitive edition veel episodes heeft ben ik hier uren mee zoet. Zodoende hoef ik dan niet naar Bunnik te komen om Peter in een vuilnisbak te dumpen.. Tom aan z’n enkels mee te sleuren naar het bezemhok en dan ben ik er nog niet eens over uit waar ik de rest van de redactie laat.. Kortom een win-win situatie!
  8)

 19.   
  sayoki's avatar

  Ik verdien het gewoon om deze game te winnen voor de XBOX ONE.
  Jaren geleden heb ik de eerste Hitmans gespeeld en wil de game nu ook graag op mijn nieuwste console spelen.

 20.   
  kareltje5's avatar

  Die is hier hard nodig om na de examens volledig te kunnen ontladen en opladen voor wat het volgende jaar weer gaat brengen! Voor de PS4 graag!

 21.   
  noah81's avatar

  Uhhmmm heb geen echte reden, want heb hitman nooit gespeeld. Zou hem wel willen proberen op Mijm xbox one natuurlijk!

 22.   
  Jacco_Pro's avatar

  Ik zou dit graag willen winnen omdat het gratis is, en ja als echte Hollanders is gratis altijd goed. Zelf ben ik ook een fan van de Hitman serie maar heb deze game nooit kunnen spelen. Daarom zou ik heel graag de PS4 versie van deze game willen winnen! 8)

 23.   
  Fideel's avatar

  Voor xbox one!

 24.   
  Batjaa's avatar

  Al tijden lijkt me dit een vette game,ken hem verder niet echt eigenlijk!
  Beetje om je heen knallen vind iedereen toch gaaf?

  Graag voor de PS4 πŸ˜€

 25.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik wil deze zooooo graag winnen πŸ˜€

  PS4 variant dan.
  Heb hem dan ook overal gedeeld. fb. twitter yt en niet te vergeten GN. [ja sorry meer dan dat heb ik niet kwa social media]

  #duimenduimenduimen πŸ˜€

 26.   
  Roy4's avatar

  Deze staat bovenaan de wensenlijst van mijn zoon, graag wil ik hem hiermee verrassen