Ook Bethesda’s onthulling van RAGE 2 lekt vroegtijdig uit

Met de Walmart lek van vorige week leken veel E3-onthullingen al vroeg gelekt, maar Bethesda besloot het heft in eigen handen te nemen. Kort na die geruchtenbom startte de uitgever een campagne op sociale media om 14 mei aan te kondigen als de dag dat RAGE 2 onthuld zou worden, maar ook daar werd door het internet een stokje voor gestoken.

De onthullingsteaser van RAGE 2 werd op verschillende onofficiële accounts al vluchtig gedeeld, maar wordt door Bethesda actief opgespoord. Verschillende mirrors van de video worden snel van het net geplukt, ook al zou het filmpje vandaag officieel moeten verschijnen.

Op Twitter lijken sommige (al dan niet korte) versies van de teaser wél langer te blijven hangen, waarvan akte:


De gelekte beelden lijken qua stijl parallel te lopen aan Bethesda’s hints op onder meer hun eigen Twitter-account. Het neonroze accent is een vaste verschijning, die ongetwijfeld verder gebruikt zal worden in de promotie rondom RAGE 2.

Hoe laat vandaag de officiële versie van de teaser het internet op wordt geslingerd, blijft vooralsnog onbekend. Wél weten we haast zeker dat we op Bethesda’s E3 2018-persconferentie ongetwijfeld méér zal laten zien van het vervolg op RAGE.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  En daarom word het steeds MINDER leuk om de E3 te volgen, omdat er elk jaar zoveel gelekt word. Maar dit jaar is het wel heeeeel erg zeg! 😳

 2.   
  tranceguy's avatar

  Tja….

 3.   
  tranceguy's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "En daarom word het steeds MINDER leuk om de E3 te volgen, omdat er elk jaar zoveel gelekt word. Maar dit jaar is het wel heeeeel erg zeg! 😳 "

  Het is de vraag of het allemaal klopt…

  Maar zowiezo gaat niet alles lekken. Dus er is alle reden om alles te volgen. Bovendien zegt het nog niks want wat niet gelekt is is alle info die je wil weten… Ik zag btw minstens 1 fout in het “lek” van Walmart… Dat maakt dat ik het eerst nog moet zien of alles wel klopt…. Denk niet dat alles legit is namelijk…

 4.   
  mattioza's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "En daarom word het steeds MINDER leuk om de E3 te volgen, omdat er elk jaar zoveel gelekt word. Maar dit jaar is het wel heeeeel erg zeg! 😳 "

  Ja inderdaad, heel jammer. Was vorig jaar ook wel al een beetje het geval. Al was het dan meer bewust uit de Ubisoft hoek.