Gerucht: Walmart lekt veel E3-titels; Splinter Cell, Rage 2, Borderlands 3 en veel meer

We nemen het natuurlijk met een korrel zout, maar Walmart lijkt een enorme fout te hebben gemaakt en (waarschijnlijk) alle games die worden aangekondigd op de E3 te hebben gepost. De titels zijn inmiddels weer verwijderd, maar we hebben natuurlijk een mooie afbeelding voor jullie.


[SCREENSHOTS]

Onder de games zijn een aantal verwachte titels te vinden, maar ook een aantal verrassingen te vinden. Games die we eigenlijk al verwachten als Splinter Cell, The Division 2, de nieuwe Yoshi en Beyond Good & Evil 2 zijn te vinden, maar ook volledig nieuwe titels als Rage 2, Just Cause 4, Gears of War 5, Borderlands 3 en een nieuwe Assassin’s Creed zijn te zien.

Inmiddels roert ook Bethesda zich, wat er eigenlijk alleen maar voor zorgt dat de geruchten aannemelijker zijn. Het Twitter-account van Rage heeft zijn eerste Tweet geplaatst:

Ook Pete Hines, Vice President van Bethesda Softworks is niet blij:

Wat zal hiervan waar zijn? We wat zullen de gevolgen zijn voor Walmart en de E3? We houden het nauwlettend in de gaten. Laat ons vooral weten met welke titels je blij bent!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik was die foto aan het kijken maar kan er niet echt uithalen wat er nu onder bij die GTA afbeelding staat.. Iemand die wel kan inzoomen en het kan lezen..??

 2.   
  tranceguy's avatar

  Lekker als dat allemaal waar is maar met Forza 5 zitten ze toch echt fout (tikfoutje anyone?) want moet echt deeltje 4 zijn…

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Ahhhhh het eerste E3 logootje van het jaar…. voelt goed

 4.   
  Heccer's avatar

  (null)

 5.   
  mattioza's avatar

  Rage 2 zou wel een goeie zet zijn! Als het klopt, zou het wel jammer zijn, dat ze dit allemaal verklappen, weg verrassing..

 6.   
  Rolf31's avatar

  Leuke marketing truc en iedereen valt erover. Iets lekken met opzet, reclame voor de webshop die lekt en iedereen heeft weer wat media aandacht.

 7.   
  mmx's avatar

  Als dit waar zou zijn zitten we hoed 🙂

 8.   
  Bmaster99's avatar

  Hoop dat het klopt kan niet wachten