Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is het strategische Northgard de glorie van Vikingen waardig? | Indie Spotlight

Tom en Soraya schuiven wederom aan voor een nieuwe Indie Spotlight, waar we elke week een indie in de spotlight zetten! En ditmaal is het tijd om plunderen en te bikkelen, want het tweetal neemt het tactische vikingspel Northgard onder de loep…

 1.   
  kinkeldinges's avatar

  Ik heb de game gespeeld en ik vind het een erg vermakelijke game! En wat jullie zeggen met die veranderende seizoenen en tussentijdse events is het ook best wel uitdagend, erg leuk gedaan. Zeker een leuke game 😀

 2.   
  mattioza's avatar

  Northgard deed het in Early Access ook al uitstekend. Voor een indie klinkt 28 euro wel veel, maar is ook niet een game waar je na 4 uur mee klaar bent, lijkt me. Het zal ook wel geen low budget ontwikkeling geweest. Ik vermoed dat ze nog wel factie toevoegingen a la Total War zullen doen, maar als de kwaliteit en prijs meevalt, zullen die er wel ingaan als zoete broodjes.

  Ook trouwens wel goede strategie van de ontwikkelaar ‘Shiro Games’ om eerst Evoland 1 en 2 te maken (die waarschijnlijk financieel een kleiner risico waren) en na enkele jaren pas aan deze game te beginnen. We zullen ze nog wel terug zien in de toekomst, misschien wel met hun on hold gezette ‘Until Dark’.

  Hehe hopelijk krijgt deze Indie Spotlight nu meer views dan vorige week, anders heb ik het weer het gedaan. 😀

  Voorstel voor één van de volgende Indie Spotlights: De indie game ‘Ghost of a Tale’, dat 8 dagen geleden uitkwam, doet het best goed.