Grote Splatoon 2 update en nieuwe DLC aangekondigd

Veel Splatoon 2 nieuws in de Nintendo Direct van afgelopen avond. Update 3.0 verschijnt eind april voor de shooter en het voegt aardig wat toe aan de game. Naast de update krijgt Splatoon 2 aankomende zomer ook nog een groot DLC-pakket.

In versie 3.0 krijgen spelers een hele hoop nieuwe content. Drie nieuwe maps worden toegevoegd; Piranha Pits, Wahoo World en Camp Triggerfish. Laatstgenoemde is een map uit het eerste deel van de franchise en een favoriet bij fans. Verder wordt er meer dan honderd nieuwe stukken gear toegevoegd en wordt Rank X geïntroduceerd in de Ranked Matches. Dit is de hoogst mogelijke rank die te halen valt in de competitieve modus van Splatoon 2.

In de summer verschijnt de Octo Expansion; een stukje verhalende DLC voor Splatoon 2. Je speelt als Agent 8 door verschillende levels om erachter te komen wat er met je is gebeurd. Je hebt namelijk geheugenverlies opgelopen na een mysterieus incident. De Octo Expansion verschijnt aankomende zomer en gaat twintig euro kosten.`

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren