Gameplay-beelden van Rune: Ragnarok verschenen

Vorig jaar kondigde Human Head Studios aan dat het werkt aan een vervolg op de hack-and-slash-game Rune uit 2000, genaamd Rune: Ragnarok. Hoewel het sindsdien een beetje stil is gebleven, lijkt de game gestaag te vorderen in zijn ontwikkeling: de eerste gameplay-beelden zijn online verschenen.

Rune: Ragnarok kent een open wereld en zal daarnaast RPG-elementen bevatten. De onderstaande video richt zich echter op de brute combat met verschillende wapens. In de video zijn een bijl, een zwaard en een speer te zien, maar het is niet bekend of de uiteindelijke game nog meer wapentuig zal bieden.

De beelden zijn natuurlijk gebaseerd op een vroege versie, dus het vechten in Rune: Ragnarok zal waarschijnlijk nog verder verfijnd worden. Later dit jaar kunnen enkele gelukkigen aan de slag met een gesloten beta-test, maar wanneer de game definitief verschijnt, is nog niet bekend.

Check hieronder de nieuwe gevechtsbeelden.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Oh shit, dit ziet er vet uit! Op zo’n game zit ik al lang te wachten, hopelijk niet teveel fantasy erbij, want zie graag een redelijk vanilla Viking-game.

  En komt deze ook niet naar PlayStation 4 en Xbox One? Zie op de Googles namelijk dat ie niet pc-exclusive zou zijn.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Ik heb zelf alleen officiële bevestiging kunnen vinden van een pc-versie. Verder alleen YouTube-video’s die PS4 als clickbait gebruiken in de titel 😛

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Hmm, dan is het hopen dat de game ook nog voor consoles wordt aangekondigd.