Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De ‘Tommander’ is in vorm! | XCOMderdag #7

Het team is weer compleet en Tom is aangeschoven: het is tijd voor alweer de zevende XCOMderdag! Wat heeft XCOM 2: War of the Chosen deze week voor ons in petto? We gaan het samen beleven…

Backseat gaming is welkom, maar ook jouw toevoeging aan de manschappen. Heb je goede ideeën of wil je simpelweg in-game meevechten? Laat vooral van je horen!

Pro-tip: XCOMderdag is ook te volgen op YouTube! Hogere framerates en grotere resoluties, voor de liefhebber.

 1.   
  Leukste's avatar

  Flawless! En nog steeds geen Supply drop gepakt. 😛

 2.   
  Mattiees's avatar

  game op easy zetten en dan klagen dat het te makkelijk is, jij weet ook niet wat je wil.. 😆

 3.   
  Tom's avatar

  [triggered] Hé, de game staat daadwerkelijk op Veteran! Waarvan akte! [/triggered]

  Maar nee, ik moet eerlijk bekennen; ik heb het nog nooit zo makkelijk gehad in XCOM. Misschien komt het omdat er (vaak) een week tussen de speelsessies zit, waardoor je gewoon veel minder snel in een arrogante flow raakt. Of ik ben daadwerkelijk beter geworden? Dat zal wel niet.

  Het zou echter XCOM niet meer zijn als het continu zo goed gaat, dus ik verwacht ergens helemaal de mist in te gaan en catastrofale gevolgen mee te maken. Maar goed, dat moeten we nog maar zien.

 4.   
  Leukste's avatar

  Tom schreef, "Het zou echter XCOM niet meer zijn als het continu zo goed gaat, dus ik verwacht ergens helemaal de mist in te gaan en catastrofale gevolgen mee te maken. Maar goed, dat moeten we nog maar zien. "

  “Als je hier doodgaat man, ik vermoord je.” – Tom, 3 februari 2016 8)