Gears of War en Forza komen samen in gratis Driver Gear voor Forza Motorsport 7

Altijd al eens als een COG-soldaat over raceparcours willen racen? Dan is nu je kans. Forza-ontwikkelaar Turn 10 Studios en Gears-studio the Coalition hebben de handen ineen geslagen voor een opmerkelijke samenwerken, allemaal in de vorm van de nieuwe Driver Gear voor Forza Motorsport 7. Jawel, binnenkort kan ook jij je uitdossen als Kait of JD uit Gears of War 4 in al je virtuele races.

Hoewel het hier niet écht de twee helden uit de laatste Gears-titel betreft, blijken hun iconische looks wel inspiratie geboden te hebben voor de twee nieuwe (en volledig gratis te verkrijgen) coureurkostuums, uiteraard voorzien van gecertificeerde racehelm:


De twee stukken Driver Gear zijn weliswaar gratis voor alle coureurs in de laatste Forza, maar daarvoor moeten die zich uiteraard wel bewijzen. Turn 10 Studios heeft daarvoor een tweetal nieuwe evenementen opgezet in de Rival Mode van Forza Motorsport 7, die nu te behalen zijn.

Onderstaande kwalificaties maken duidelijk hoe je precies zelf aan deze unieke Driver Gear kunt komen:

Pushing It To The Limit
Type: Featured Rivals
Description: Like, totally get those fresh ’80s cars tuned to the max to set an awesome time!
Restrictions: 1980-89/ PI>800
Track: Rio Full 
Reward: Kait Driver Gear

Major Micro Track Days
Type: Track Days
Description: Don’t get shaken in your favorite Major Micro as you share the track with the Tankpool.
Restrictions: Major Micros with Tankpool traffic
Track: Maple Valley Full
Reward: JD Driver Gear

Wat we nu nog missen, is een echt Gears of War-voertuig om deze opdrachten te voltooien. Dat zal in de nabije toekomst niet snel gebeuren, maar een COG mag dromen. Niet voor niets verscheen eerder al Halo’s Warthog in eerdere Forza-spellen, alsmede een uniek en vintage Fallout-voertuig in Forza Motorsport 6

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren