L.A. Noire nu te verkrijgen op nieuwe consoles én Switch; screenshots vrijgegeven

Daar is hij weer, uit zonnig Californië. Niets minder dan het bejubelde L.A. Noire, die met ingang van vandaag ook te verkrijgen is op PlayStation 4, Xbox One en nota bene zelfs op Nintendo Switch. Een nieuw era voor een game die anno 2011 al hoge ogen gooide.

Vooral de release op Nintendo Switch is een unicum. Niet alleen kenmerkt dit de eerste Rockstar-titel op Nintendo’s hybride console, het is ook nog eens de eerste mobiele uitgave van de Noire-detective. Onderstaande Switch trailer toont alvast hoe dat zoal oogt op de draagbare spelmachine van Nintendo:

Naast de verschijning van de drie nieuwe versies pakt Rockstar ook nog eens uit met verse screenshots om ons lekker te maken. De tien onderstaande kiekjes tonen wederom hoe de kwaliteit van de game zal schitteren op de Nintendo Switch:

[SCREENSHOTS]

Ondertussen wachten we nog wel op het evenals recente aangekondigde L.A. Noire: The VR Case Files. Deze unieke spin-off stelt je in staat om in virtual reality een aantal criminele wandaden op te lossen. Hoewel dat erg interessant klonk, heeft die unieke uitgave wel kennis moeten maken met minder virtueel uitstel. Deze zal pas ergens in december verschijnen voor de HTC Vive.

Pak jij L.A. Noire (nogmaals) op voor een van de nieuwere platformen? We horen het graag, aangezien ook wij binnenkort terug naar Los Angeles afreizen voor wat verse misdaad…

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  de pc versie aub

 2.   
  Tom's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "de pc versie aub"

  Die kun je al zes jaar lang binnenhalen op Steam en in fysieke winkels? Snap het probleem niet…

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik bedoel niet de oude slimmerik die heb ik al heel lang rockstar zou met een remaster versie komen op 4k

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "ik bedoel niet de oude slimmerik die heb ik al heel lang rockstar zou met een remaster versie komen op 4k "

  Misschien komt er nog een grote gratis patch voor degene die hem al hebben op de pc.

 5.   
  GamingTime's avatar

  Echt vet dat L.A. Noire naar de Switch is gekomen! Ik heb zelf nooit de orginele gespeeld dus ik zou deze remaster wel graag op de Switch willen spelen.