Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

WIN LEGO Marvel Super Heroes 2 inclusief LEGO-sets! | Prijsvraag

Vanaf vandaag ligt LEGO Marvel Super Heroes 2 in de winkels en wij hebben een geweldige prijsvraag voor jullie klaar staan in samenwerking met Warner Bros.! Wij geven de game vijf keer weg voor de PlayStation 4 en daarnaast hebben we twee unieke LEGO-sets van de game! We geven drie pakketten weg via GN en nog twee via onze sociale media.

 1.   
  Oldsk00ll's avatar

  Comic gerelateerd dus dit moet ik hebben :p

 2.   
  ObiWanKeNoah's avatar

  Ik zou zeer graag willen winnen omdat ik ben opgegroeid met de lego en de lego games en heb er zeer veel plezier mee gehad. Zoals toen ik m’n neus had gekneusd en daarom n paar dagen thuis zat van de pijn hebben de lego games mij er doorheen gesleept. Ook vroeg ik voor kerst,sinterklaas en m’n verjaardag altijd legosets of games en het dus een leuke jeugdherrinering zou zijn. Verder is marvel gewoon ontzettend gaaf.

 3.   
  Prolaxx's avatar

  Super gaaf!wie wil die nou niet !!

 4.   
  UAG's avatar

  Heb ik als jaren 80 kind eindelijk weer eens een goed excuus om met Lego spelen 8)

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  oehfff die wil ik wel winnen ja πŸ˜€

  eens een keer verder dan alleen op de plee lego’en πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

  PS4 uiteraard πŸ˜€

 6.   
  Svend's avatar

  Tuurlijk doe ik mee!! Lego Marvel Super Heroes was voor mij echt de best Lego game ooit. Heel veel zin om ook dit deel te spelen, ik doe dus mee.

 7.   
  Jocatiey's avatar

  Omdat ik gewoon een kind in een oud lichaam ben en nog steeds erg blij word van LEGO.

 8.   
  fantasyfreak's avatar

  Oeeee LEGO!! Jammer dat ik Marvel niet zoveel aan vind dus deze prijsvraag skip ik even, maar wel leuk dat jullie er de polybags bij weggeven πŸ˜€

 9.   
  jensoostland's avatar

  Lego lego lego deze gast wil bouwen met lego

 10.   
  darroox's avatar

  Ik vind dat ik moet winnen omdat mijn neefje gek is van LEGO en Marvell en graag de game wil spelen. 8) πŸ˜†

 11.   
  Zwezinni's avatar

  Ik doe mee! Vroegaah veel (maar dan ook gigantisch veel) lego gehad. Dus is wel leuk om nog is zo’n spel ervan te spelen!

 12.   
  J3lco's avatar

  Niceee zo’n set zal de rest van mn lego mooi aanvullen. En als trouwe fan van de legogames zal deze game mooi passen bij mn zojuist aangeschafte lego worlds

 13.   
  jelte23's avatar

  Ik zou de game heel erg graag willen winnen. Omdat ik momenteel in Brazilie zit heb ik geen mogelijkheid om goedkoop games te kopen. Dus ik koop hier ook geen games. Nu loop ik dit gameseizoen een enorme achterstand op kwa games in mijn collectie. Als ik terug kom heb ik niet 1 2 3 geld om alle games die ik gemist heb te kopen. Nu ben ik een enorme superhelden fan en vond ik deel 1 helemaal geweldig!! Nu staat deze game echt op mijn lijstje. Ik zou het heel tof vinden als deze game op mij ligt te wachten als ik weer voet zet op Nederlandse Bodem.

 14.   
  Kardinalus's avatar

  Super leuk voor mn neefje!

 15.   
  KevinW's avatar

  ik zou graag willen winnen omdat ik het eerste deel al vet vond en t 2e deel lijktme tof

 16.   
  fantasyfreak's avatar

  Al die mensen met die “neefjes” altijd… Geef gewoon toe dat je zelf wilt bouwen πŸ˜›

 17.   
  legendofninny's avatar

  Ik zeg AUB, pretty please

 18.   
  kiesmaarwa's avatar

  Gefeliciteerd!

 19.   
  YdieresiS's avatar

  Zelf eigenlijk nog nooit de LEGO games gespeeld, maar was vroeger wel een hele grote LEGO fan. Ik zou deze dus best wel willen winnen om die nostalgische gevoelens weer te prikkelen 8)

 20.   
  Smurf78's avatar

  Waarom wij willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Maar nu is hij vooral vaak aan het gamen,
  hij zou de PS4 het liefste mee naar boven nemen.
  Daarom hoop ik voor hem deze game te winnen,
  dan kan de actie met Lego komende weken weer beginnen πŸ˜‰

 21.   
  jkampmeijer's avatar

  Lego games is plezier voor het hele gezin, jong en oud.
  Succes allemaal 8)

 22.   
  Faiza1985's avatar

  Super leuk !!! Mijn zoontje heeft de andere Lego games ook en zou deze ook geweldig vinden!!! πŸ˜€

 23.   
  Benaan2404's avatar

  Hey gamersnet, mijn naam is Ben en ik ben echt een super grote Marvel fan (vooral guardians of the galaxy)! Toen ik hoorde dat er een game zou uitkomen met alle Marvel helden, werd ik zo blij dat ik hem meteen gekocht had, maar jammer genoeg waren de GOTG nog niet in de game. Nu een paar jaar later hebben ze deel 2 aangekondigdet als een van de hoofdpergonages de GOTG! Ik ben daardoor echt super enorm benieuwd maar deze game, en ik ben ook benieuwd om al wat nieuwe lego figuuren van Infinity war te zien! Dus daarom zou ik het echt super leuk/vet/gaaf vinden om de nieuwe game met de pollybags te winnen!
  Groetjes, Ben πŸ˜†

 24.   
  devonbolster's avatar

  ik zou de game moeten hebben omdat ik ben begonnen met gamen via lego games en ze ook allemaal heb gespeeld meerdere keren, ook lees ik al jaren Marvel stripboeken en hou ik van alle karakters in de game. ik heb ook een grote familie dus het is altijd leuk om een Lego game te hebben die je met niet gamers kan spelen of ze nou jong of oud zijn met jongere is het handig zodat ze niet altijd gewelddadige dingen moeten spelen die niet voor hun zijn en ook makkelijk kunnen leren. En voor oudere mensen is het ook altijd grappig om niet veel te hoefen na te denken maar nog wel kunnen genieten van leuke puzzels en gewoon te kunnen genieten van humor die ze hadden als een kind. Ik heb vroeger natuurlijk ook veel met Lego setjes gespeelt en als uw mij kiest zou ik ook graag een lego set willen want eigenlijk lijkt het me onwijs leuk om het samen mijn broertje te bouwen. dankzij de lego games ben ik ook dichter bij mijn familie gekomen want waneer we normaal gamen is het vaak singleplayer of gewoon alleen maar met lego games is het altijd leuker met mensen. lego batman voor de ds heeft me ook door een heel slechte tijd voor me geholpen soms alleen maar door even mijn attentie weg te halen en niet aan school te denken dan.

 25.   
  JustB's avatar

  Heb altijd genoten van LEGO games! Die blijven leuk voor jong en oud, dus ik waag een gokje!
  Mocht ik winnen dan het liefst de PS4 versie πŸ™‚

 26.   
  evilbobo's avatar

  Na het slechte nieuws dat Dimensions gaat stoppen zou deze game het verdriet wel wat kunnen verzachten. Met echte blokjes er naast spelen zou het gat zelfs helemaal vullen!

 27.   
  GamingTime's avatar

  Wow, wat een gave prijsvraag! Ik ben heel erg fan van de LEGO games en de Marvel franchise. Dit lijkt mij ook wel de leukste LEGO Marvel game die ooit gemaakt is! Door de vette hub-werelden, vele personages, leuke verhaallijn en de nieuwe mode Battle Arena lijkt mij dit een supertoffe game. Ook heel erg vet dat jullie LEGO weggeven! Wie houdt er nou niet van LEGO? πŸ˜€

 28.   
  Taskl's avatar

  Toevallig ongeveer twee weken geleden een abbonnement genomen op PS Now, onder andere ook bezig om een aantal LEGO titels te spelen die ik heb gemist. De laatste ben ik nu bijna mee klaar, maar helaas staat er geen LEGO Marvel deel op. Zou erg leuk zijn als ik meteen het nieuwste deel door jullie zou kunnen spelen.

 29.   
  maikelf's avatar

  Elke nieuwe LEGO-game is weer een groot succes en ik kan niet wachten om deze game te gaan spelen! 8)

 30.   
  huntedjohan's avatar

  Ik doe niet mee voor mezelf, maar voor mn zoontje van 7. die is helemaal into lego, en vooral de marvel mannetjes zijn bij hem in goede handen, samen met de ninjago figuurtjes vermaakt hij zich meesterlijk met deze kleinoden. dus kom op, gun hem deze waanzinnig leuke lego juweeltjes πŸ˜›

 31.   
  Niborrr's avatar

  Als fan van de LEGO games mag deze straks niet ontbreken in de collectie. De combinatie van LEGO en Marvel waren voor mij en mijn zoontje geweldig om mee te spelen in het eerste deel. Het spel mag de goede Sint dan hier achter laten en daar gaat mijn kleine vent heel blij mee zijn.

 32.   
  sjaakXD's avatar

  Ik heb deel één ook helemaal 100% uitgespeeld dus twee wil ik ook erg graag hebben. Het heeft lego, superhelden en een mooie open wereld wat wil je nog meer?

 33.   
  Sparxy's avatar

  Ja, waarom zou ik moeten winnen? Ik kan wel een zielig verhaal gaan ophangen, dat de cavia van de zwager van mijn neef is overleden en dat Pikachu (perfecte cavia naam), graag had gezien dat ik die game had gekregen. Maarrrr eigenlijk is het heel simpel, ik heb alle eerdere LEGO games met plezier gespeeld, maar vanwege een wat dure maand deze game nog niet aangeschaft. Zou top zijn als jullie mij dan toch weten te verblijden met de nieuwe LEGO game πŸ˜†

 34.   
  Timothiey's avatar

  waarom niet :p

 35.   
  ellywels's avatar

  Prachtig voor mijn neefje

 36.   
  nikkipooh5's avatar

  Ik kijk al een tijdje uit naar deze titel en nu is het eindelijk zo ver! Supergrappig altijd! πŸ˜€

 37.   
  Rawschipper's avatar

  hoi, ik zou dit wel willen winnen want ik heb net een nieuwe Playstation 4 en ik heb nog maar twee games en een lego game kan er altijd bij ik heb al lego batman 3 beyond gotham dus een ander superhelden game kan er ook nog bij. De lego sets die zijn ook wel awesome omdat dat wel bij mij lego collectie van marvel past!

 38.   
  mirjam19's avatar

  Mijn neefje van 8 is gek van de LEGO super heroes. Hij zit vaak te bouwen en te spelen en dan haalt hij het uit elkaar en zet het weer in elkaar. Hij is er uren zoet mee. Voor hem zou ik graag deze super prijs willen winnen.

 39.   
  S3MM3R's avatar

  Mooie give-away! Im in! LEGO Fanboi hier dus wil wel winnen

 40.   
  nieuw's avatar

  Dit is Lego voor grote kinderen dus voor mij!

 41.   
  Appienjan's avatar

  Alle vorige lego spellen helemaal kapot gespeeld, ze zijn gewoon super om te spelen en heb er altijd een hoop plezier mee. Zeer recent in het bezit gekomen van een PS4 dus zou dit helemaal top zijn de donkere winterdagen door te komen en een vervroegd Sinterklaas cadeau kan nooit geen kwaad πŸ˜€

 42.   
  BM86's avatar

  Jaaah! Ons hele gezin houdt van Marvel!
  Mocht ik winnen dan maken jullie niet 1 iemand maar wel4 blij πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ 😳 πŸ˜›

 43.   
  sayoki's avatar

  Ik wil graag winnen.
  Waarom ook niet?, Lego is voor alle leeftijden.

 44.   
  elstim's avatar

  Echt een superpakket! Leuk ook dat er nog Lego bij zit. We zijn allebei fan van zowel Lego als Marvel dus dit is ons op het lijf geschreven!

 45.   
  trax's avatar

  Wat een gave actie! Ik doe zeker mee. Allebei mijn kinderen zijn helemaal gek van Lego!

 46.   
  Fideel's avatar

  Meedoen is de boodschap!

 47.   
  SophiaG's avatar

  Ik doe heel graag mee πŸ™‚

 48.   
  Griever's avatar

  De eerste LEGO Marvel Super Heroes is nog steeds een van mijn favoriete LEGO spellen.
  Ik Kijk daarom echt uit naar de tweede deel op de ps4,En de LEGO set Lijk mij een leuk cadeautje voor mijn broertje.

 49.   
  Appiehappy's avatar

  Wauw need i say more!?
  Yes, lekker weer met lego spelen en mijn zoontje eens wegwijs maken in digitaal legoland πŸ˜‰