Disney-gameklassiekers op GOG met korting te koop; ook Star Wars-games

Met al het geweld van Steam Sales zou je bijna vergeten dat ook concurrent GOG zo nu en dan uiterst mooie dealtjes biedt. Zo ook de verschillende Disney-games die door de jaren heen zijn verschenen: tot en met 9 oktober zijn er ruim 35 spellen te koop in verschillende franchises van Disney. Denk daarbij aan de adventure-titels die gebaseerd zijn op de films van LucasFilm, zoals Indiana Jones en Monkey Island.

Maar Disney is natuurlijk sinds enkele jaren ook de uitbater van Star Wars, dus ook de klassieke games in deze franchise gaan met korting over de digitale toonbank. Als je graag met ruimteschepen vecht, is er de Blaster-bundel met acht spellen rondom precies dat thema. Mocht je echter meer van gevechten met light sabers houden, dan ben je bij de Saber Bundle aan het juiste adres.

Ten slotte is er de bundel Iconic Movie Platformers, die platformgames bevat die op de films Aladdin, The Lion King en The Jungle Book zijn gebaseerd. Voor alle bundels geldt dat je kunt kiezen welke games je wel en niet wilt kopen. Zo hoef je geen games aan te schaffen die je al hebt of waar je simpelweg geen interesse in hebt, zonder dat je daarbij je korting verliest.

Je hebt nog even de tijd om te bedenken of je gebruik wilt maken van deze aanbiedingen, want ze zijn nog ruim vijf dagen geldig. De actie loopt tot maandag 9 oktober en eindigt op die dag om 23:59 uur.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren