Eerste officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap trapt af op Firstlook Festival

Inklings die zich denken te kunnen meten met de absoluut Splatoon 2-top van de lage landen, mogen zich binnenkort bewijzen. Complete teams kunnen zich vóór 1 oktober (op 12:00) opgeven met een mail richting Nintendo Nederland om mee te dingen in het eerste, officiële Splatoon 2-toernooi van Nederland.

Kwalificeren gaat vervolgens via een van de twee aangeboden wegen. Op het aanstormende Firstlook Festival (7 en 8 oktober in de Jaarbeurs Utrecht) wordt een eerste kwalificatieronde gespeeld op Nintendo’s booth, terwijl later ook een tweede online mogelijkheid wordt aangeboden. Daarvoor dienen deelnemers wel de sociale kanalen van Splatoon Nederland in de gaten te houden.

De ultieme finale wordt uitgevochten tijdens Dutch Comic Con Winter Edition op 19 november, wederom in de Jaarbeurs Utrecht. Aldaar strijden de beste inktvisteams tegen elkaar om de officiële Nederlandse kampioenen van Splatoon 2 te worden.

Deelnemers mogen in de verfgevechten tekeergaan met allerlei verzamelde wapens en uitrusting, al zijn amiibo-presentjes en items verkregen uit speciale evenementen uitgesloten.

Nintendo Nederland heeft inmiddels ook de deelnemersvoorwaarden voor het kampioenschap gedeeld. Meer informatie over de stand van zaken is te vinden op de officiële blogpost, maar wordt later ook via sociale pagina’s verspreid.

Denk jij je te kunnen bewijzen als een grandioze Splatoon 2-speler? We horen het natuurlijk graag als GamersNET-bezoekers voort willen komen als Splatoon eSporters in wording…

 1.   
  GamingTime's avatar

  Sick!

 2.   
  KevinW's avatar

  geen team heb ik dus ik kom niet haha

 3.   
  Tom's avatar

  Ik voel een uitbreiding van de GamersNET Rebels opkomen…

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Tom schreef, "Ik voel een uitbreiding van de GamersNET Rebels opkomen…"

  Jij, Kevin wie nog meer

 5.   
  KevinW's avatar

  mark89nl ik sten voor!