Dead Rising 4 verschijnt 5 december op PlayStation 4

De zombiegame Dead Rising 4 is vorig jaar al verschenen voor Xbox One en Windows 10, maar eind van dit jaar kunnen PlayStation 4-bezitters ook aan de slag met Dead Rising 4. Er waren al eerder geruchten verschenen dat Dead Rising 4 een tijdelijke exclusieve game was voor de platformen van Microsoft. Vandaag hebben Capcom Vancouver en Sony bevestigd dat Frank West op 5 december zijn rentree maakt op PlayStation.


De game wordt met heel veel extra’s uitgebracht onder de naam Dead Rising 4: Frank’s Big Package. Alle downloadable content die is uitgekomen na de release zit in de Big Package, bovendien worden skins toegevoegd van verschillende Capcom-personages. Denk bijvoorbeeld aan Mega Man en verschillende Street Fighter-pakjes die Frank aan kan doen, terwijl hij op de meest originele manieren zombies afmaakt.

Dead Rising 4: Frank’s Big Package verschijnt dus op PlayStation 4 op 5 december. Voor vijftig euro haal je de knotsgekke game binnen die wij beoordeelden met een redelijk cijfer.

  1.   
    Tom's avatar

    Blijft een prima game als je houdt van banale zombie-actie, maar helaas absoluut niet de ‘terugkeer naar de roots’ die Capcom Vancouver beloofde. Veel te veel Westerse onderbroekenlol voor velen, en deze nieuwe Frank komt bovendien over alsof hij zeven jaar lang hevig aan de cocaïne zat.