Yakuza 6: The Song of Life verschijnt 20 maart 2018; verzameleditie onthuld

Sega heeft de releasedatum van het laatste deel in de inmiddels langlopende Yakuza-serie onthuld: we kunnen Yakuza 6: The Song of Life op 20 maart 2018 in onze PlayStation 4 schuiven. De game moet ons nog meer een Japanse gangster doen voelen dan ooit te voren: elke zin in het spel is voor het eerst volledig ingesproken en het is de eerste Yakuza-titel die volledig is gemaakt voor de PlayStation 4. Geen opgepoetste port van een game die eigenlijk voor de PlayStation 3 is gemaakt dus.

Met Yakuza 6: The Song of Life gaat Sega all-out, want het bedrijf heeft ook voor de eerste keer een special edition voor een Yakuza-deel voorbereid. De After Hours Premium Edition, die met een adviesprijs van €89.99 in de winkels zal liggen, bevat een hardcover art book, twee ingegraveerde barglazen, twee ijsstenen voor je drankjes, twee coasters en het spel zelf. DIt alles wordt geleverd in een stijlvolle doos.

[SCREENSHOTS]
Ook komt Sega met een Launch Edition van het spel. Deze komt met een hardcover art book, waarin ook de disc van het spel te vinden is. Een adviesprijs hiervoor is niet gegeven, maar de prijs van een reguliere retail-game lijkt aannemelijk.

Tot slot heeft Sega nog een nieuwe gameplay trailer uitgebracht waarin de diverse activiteiten worden uitgelicht die je in Yakuza 6 zult kunnen doen.

  1.   
    JustB's avatar

    Vet, kan niet wachten om te spelen, eerst nog Kiwami! 😀
    Die After Hours Premium Edition is wel heel vet btw!