Volgende Splatoon 2 Splatfest is onthuld; welke superkracht kies jij?

Na de oneindige oorlog tussen mayonaise en ketchup uitgevochten te hebben (waar mayonaise overigens terecht won), is het binnenkort alweer tijd voor een tweede Splatfest in Splatoon 2. Wederom kiezen spelers tussen twee hevig tegenovergestelde kampen, ditmaal met een superkrachtkwestie: ga je voor de kracht om te kunnen vliegen, of die van onzichtbaarheid?


Het tweede Splatfest zal gevochten worden gedurende het eerste weekend van volgende maand; 1 en 2 september. Gedurende die tijd kunnen spelers uitkomen voor ofwel vliegen, ofwel onzichtbaarheid, om het vervolgens tegen elkaar op te nemen in vele gevechten.

Welke van de twee kampen wint, hing tijdens de eindeloze mayo-ketchupdiscussie af van drie factoren; respectievelijk de hoeveelheid leden in elk kamp, de winratio bij solo-gevechten en de winratio in teamgevechten. Hierover was niet iedereen het eens (vooral de stakkers van het ketchupkamp), maar tot dusver heeft Nintendo nog niet laten weten of er aanpassingen zullen volgen in die kwalificaties voor de winst.

Voor welke superkracht kom jij begin september uit? Laat het ons weten!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Wat een lastige keuze dit! Lijkt me namelijk allebei wel leuk om te hebben. Dan maar vliegen denk ik.

 2.   
  Tom's avatar

  Iedereen die een paar weken terug voor ketchup vocht, is dood voor mij. Ik denk niet dat hier dezelfde soort vetes uit kunnen ontstaan; superkrachten zijn toch iets minder tastbaar voor ons doorsnee stervelingen.

  Toch een leuk thema voor Splatfest. Zou zelf denk ik voor de onzichtbaarheid kiezen.

 3.   
  KevinW's avatar

  onzichtbaarheid