‘Splat Brella’ nu beschikbaar in Splatoon 2

Afgelopen nacht voegde Nintendo de ‘Splat Brella’ toe aan Splatoon 2. Deze paraplu beschikt over unieke defensiemechanismen en introduceert daarmee een compleet nieuwe wapenklasse in de game.

De Splat Brella vuurt ink af als elk ander wapen, maar wanneer je de ZR-knop ingedrukt houdt, opent de paraplu en beschermt hij je tegen aanvallen van vijanden. Houd je de knop lang genoeg ingedrukt, dan kun je het schild afvuren.

Op de Splat Brella vind je het Sprinkler-subwapen. Deze heeft als speciale aanval de ‘Ink Storm’, een wolk die inkt over het volledige slagveld verspreidt. Je kunt de Splat Brella aanschaffen met in-game geld van Ammo Knights.

Het Japanse Twitter-account van Splatoon bevestigde tevens dat je tot en met 16 augustus speciale zomerkleding vindt in SplatNet 2. In het assortiment bevinden zich onder andere zonnebrillen, slippers en strohoeden. Genoeg reden dus om de game weer eens op te starten!

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Tom's avatar

    Tof en vooral uniek wapen, maar duidelijk erg op verdediging gericht. Heb er een aantal potjes mee kunnen kliederen, maar deze plu werkt veel minder snel naar pakkende kills toe.