Resident Evil: Revelations en Revelations 2 komen eind dit jaar naar Nintendo Switch

Eind deze maand verschijnen Resident Evil: Revelations voor de Xbox One en PlayStation 4, maar nu maakt Capcom bekend dat deze game én Revelations 2 later dit jaar ook naar de Nintendo Switch komen. In Amerika worden deze games ook in een bundel aangeboden die als de Resident Evil: Revelations Collection door het leven gaat. Deze bevat één cartridge waarop Revelations staat, alsook een downloadcode voor Revelations 2.

Deze bundel gaat 39,99 dollar kosten, maar beide games zijn ook los te koop voor 19,99 dollar per stuk. Het is nog niet bekend of de Revelations Collection ook in Europa verschijnt en ook niet hoe duur de games in euro’s gaan kosten.

De Xbox One- en PlayStation 4-versie van Revelations belooft een resolutie van 1080p, een betere framerate en betere animaties dan de oorspronkelijke versie van de game, die in 2013 verscheen op de vorige generatie consoles. Alle DLC is vrij te spelen in de current-gen versies, dus vermoedelijk geldt dit ook voor de Switch-port van de game.

Verder hebben we vooralsnog geen informatie over de Switch-versie van Resident Evil: Revelations en Revelations 2. We weten alleen dat de games eind dit jaar moeten verschijnen voor Nintendo’s nieuwe console.

  1.   
    mmx's avatar

    Interessant voor die paar tientjes op de xdoos emn de PS4 ,ook leuk voor de mensen met een Switch