Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Toeristje spelen in Disneyland en Amoeba Music! | E3 Vlog #5

Net als de voorgaande dag, zijn onze E3-correspondenten weer vrij om te gaan en staan waar ze zin in hebben. Dat betekent dat Leon en Peter uittrekken naar Disneyland Anaheim (California Adventure Park) en Tom helemaal local gaat door met longboard en al richting Amoeba te trekken…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ja das mooi al jullie gekochte spul laten zien 😀

  Die pretparken daar zien er zo gruwelijk mooi uit.
  Zag gisteren beelden van die universal studio’s park. Dammmm zo mooi.
  En die lichtshow bij dat mega grote kasteel Dat is op je beeldscherm al beeldschoon. Laat staan hoe de vibe is als je daar live aanwezig bent.

  Denk dat het bij die parken wel echt altijd druk is. De nederlandse parken kun je nog op rustige momenten bezoeken. das daar denk ik niet mogelijk.

 2.   
  Leon's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Denk dat het bij die parken wel echt altijd druk is. De nederlandse parken kun je nog op rustige momenten bezoeken. das daar denk ik niet mogelijk."

  Dat viel in het California Adventure Park heel erg mee! We waren er op een zaterdag en hebben niet langer dan 25 minuten hoeven wachten. Nu is dat park rustiger dan Disneyland, maar ook daar zijn de wachttijden zelden langer dan een uur. Als je goed de app met wachttijden in de gaten houdt en het (gratis) Fastpass-Systeem gebruikt, kan je de belangrijkste attracties op één dag zien.

 3.   
  _BeefCake99_'s avatar

  dinseyland paris heeft ook een groot meer in het midden, de efteling trouwens ook 🙂