Beyond Good & Evil 2 als grote verrassing getoond op de Ubisoft persconferentie

In alle onverwachtheid is Beyond Good & Evil 2 getoond op de Ubisoft persconferentie. In een Bladerunner setting zagen we een aap ons bekende varken Pey’j oplichten, waarna hij met een dame ontsnapte met een spannende achtervolging nadien.

De schitterende trailer brengt Beyond Good & Evil 2 in een heel ander daglicht, maar na jaren geeft de sfeer een ontzettende goede indruk. De game speelt zich voor de geboorte van Jade in een universum vol planeten, waarin je door de ruimte kunt reizen. Beyond Good & Evil 2 draait om het koloniseren van planeten en sterren, macht om grondstoffen en de nodige intriges.

Tot slot kun je je aanmelden voor het Space Monkey Program en speel als een van de eerste de game. Een releasedatum en platformen voor Beyond Good & Evil 2 zijn nog niet bekend.

  1.   
    SpikeP21's avatar

    Zag er goed uit! Verwacht hem overigens niet voor eind 2018 aangezien er nog geen gameplay getoond is. Setting is wel tof

  2.   
    YdieresiS's avatar

    Ik vind hem tegenvallen in de trailer. Er is inderdaad nog geen gameplay getoond, maar ik herken er tot nu toe weinig in van de oude Beyond Good and Evil (die ik net twee weken terug heb uitgespeeld). Ik zou het in ieder geval erg jammer vinden als er niet een aantal punten van herkenning in zitten. De aap en die vrouw lijken nu de hoofdpersonen (voor zo ver je dat na een trailer kunt zeggen) en lijken (maar dat weten we helemaal niet) geen band te hebben met het origineel. De trailer zag er goed uit, maar het had wat mij betreft (tot nu toe) best een losstaande game (in een nieuwe IP) kunnen zijn. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld en blijf het wel in de gaten houden.