De voorbeschouwing van de PC persconferentie op GNHQ (18:00) | GN RADIO


Wil je GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Deze E3 zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons GamersNET Twitch-kanaal, rechtstreeks vanaf ons gezellige GNHQ! Vandaag start jouw live-portie GamersNET RADIO om 18:00 uur.

De E3 gaat vandaag verder met de PC persconferentie en het thuisfront zit dan ook op GNHQ klaar met een voorbeschouwing op deze persco. Wat kunnen we verwachten? Waar hebben de jongens zin in en waar heb jij vooral zin in? De pc en Xbox One zijn inmiddels zo verbonden, dus we krijgen vast veel Microsoft-exclusives te zien.

Praat vandaag gerust mee tijdens de uitzending, of luister de volledige podcast later terug vanaf iTunes of hier op GamersNET!

Volg het radio-festijn LIVE (vanaf 18:00) op ons GamersNET Twitch-kanaal of kijk en praat hieronder mee:Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via [email protected]!

Stream gemist? Geen ramp, de gehele uitzending is vanaf morgen terug te luisteren via GamersNET zelf. Op Twitch zijn de VOD’s van de livestreams per direct terug te kijken.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat is al lekker vroeg.. Ik zie wel hoelaat ik join. Denk rond half 7 ofzo.

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Ik ga eerst even wat opnemen en tune daarna een paar uur om om 3 uur de persconferentie van Sony te zien.