Lennart en Daniel over Call of Duty WWII | GamersNET RADIO #363


Het was weer een mooie week! De E3 staat voor de deur en dus komt er steeds meer informatie naar buiten over heel veel games! Lennart en Daniel bespreken de nieuwe informatie omtrent Far Cry 5 en zijn personages, maar ook is er meer informatie verschenen over Call of Duty: WWII.

Ook was er meer informatie over de nieuwe Assassin’s Creed en we nemen nu echt afscheid van de PlayStation 3.

Dat en nog veel meer wordt besproken in de nieuwe GamersNET RADIO!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #363 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren