Seizoen 8 van Game of Thrones verschijnt mogelijk pas in 2019

Jaja, we zijn een gamesite, maar er zijn slechts weinig gamers die geen Game of Thrones kijken. Dat maakt het recente nieuws van HBO’s programmabaas Casey Bloys extra schokkend. Volgens Bloys zou het zomaar kunnen we een jaar extra moeten wachten op de langverwachte ontknoping van Game of Thrones!

Een waardige afsluiting ontwikkelen voor Game of Thrones is een hels karwei en HBO wil voorkomen dat we na zeven uitstekende seizoenen een gehaaste afsluiting krijgen. Daarom krijgen showrunners David Benioff en D.B. Weiss alle tijd die ze nodig hebben voor seizoen 8. Het zou dus zomaar kunnen dat een jaar extra ontwikkeltijd noodzakelijk blijkt:

They have to write the episodes and figure out the production schedule. We’ll have a better sense of that once they get further into the writing.
Bloys bevestigde tevens dat de eerder onthulde spin-offs van Game of Thrones pas na het achtste seizoen zullen verschijnen. HBO wil de originele serie namelijk eerst “een volwaardig afscheid geven”.

HBO zou openstaan voor een prequel of miniserie, onder de voorwaarde dat de kwaliteit gelijk is aan die van de originele show. Benioff en Weiss zijn niet betrokken bij de spin-offs “omdat ze van de series willen genieten als fans.” Ze hebben geen zin om zich zorgen te maken over de scripts of productieproblemen.

Betekent dit dat HBO de Game of Thrones-franchise compleet gaat uitmelken? Nee, zo benadrukte Bloys. HBO is geenszins van plan om voor elk kwartaal een nieuwe Game of Thrones-serie te hebben:

That’s not what’s going on. The idea is not to do four shows. The bar set by [Benioff and Weiss] is so high that my hope is to get one show that lives up to it.
Het zevende seizoen van Game of Thrones gaat op 16 juli van start.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Dit geeft mij misschien genoeg tijd om te beginnen. Weet iemand waar je alle seizoenen terug kan kijken? Alvast bedankt.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Pim Huberts schreef, "Dit geeft mij misschien genoeg tijd om te beginnen. Weet iemand waar je alle seizoenen terug kan kijken? Alvast bedankt. "

  onwatchseries.to Ik zou wel eerst een addblocker installeren voordat je de site gebruikt. Er is iets als teveel penispomp reclame

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  @bearsridingtanks Thanks! Hahah Okay dat wil ik inderdaad niet, Thanks voor de tip!

 4.   
  Throbert's avatar

  Ik ben blijkbaar een van de weinige gamers die GoT niet kijkt. Is dat gek ofzo?

 5.   
  Heccer's avatar

  Nee want ik ook niet

 6.   
  Downzilla's avatar

  Als je met volwaardige afsluiting 9 of 10 episodes bedoelt die eigenlijk kleine films zijn van 1 uur lang kan ik het wel begrijpen ja.

 7.   
  Papachico's avatar

  Voldoende tijd voor een volwaardige afsluiting? Okeeeeej..

  Dus een jaar wachten voor 10 afleveringen waarvan (zeker de laatste 2 seizoenen) enkel de laatste 2 afleveringen boeiend zijn, is niet voldoende tijd? Ik mag dan serieus hopen dat elke aflevering goed is want de laatste 2 seizoenen vond ik best teleurstellend, op die laatste 2 afleveringen na dan..

 8.   
  Pakz's avatar

  Via ziggo met het hbo pakket ben ik het aan het volgen. Ik ben nu op s2 waar die nederlandse actrice er bij komt. Ik vraag me af waarom er zo moeilijk word gedaan over haar uitgelekte naaktfoto’s terwijl ze hier ook gewoon bloot is te zien?

  Zo erg goed is de serie ook weer niet. Wel stukken beter dan de gemiddelde serie echter.

 9.   
  Bram_M99's avatar

  Hmm was wel te verwachten, ik kan in ieder geval niet wachten op seizoen 7!