Alles over Far Cry 5 met Daniel en Peter | GamersNET RADIO #362


Het was een bewonen week in de wondere wereld der games! Halverwege de week kregen we te horen dat Far Cry 5 zou worden aangekondigd en vrijdag volgde de officiële Far Cry 5 trailer! Daniel en Peter delen alles wat ze weten met jullie. Minder goed nieuws kwam er van Rockstar, want Red Dead Redemption 2 is uitgesteld en ook daar weten de mannen wat over te vertellen.

Daarnaast waren er ook een aantal geruchten. De mannen spreken over de mogelijke komst van Legendary Pokémon in Pokémon GO en over een vermoedelijke release van Call of Duty: WWII op de Nintendo Switch. Natuurlijk zingt ook Hans Otjes een klassiekertje en wordt er veel gelachen in een zomers GNHQ.

[radio]

Luister hier naar Aflevering #362 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren