BioWare hint naar Quarian-ras in Mass Effect: Andromeda

Hoewel de Quarians schitteren door afwezigheid in Mass Effect: Andromeda, maakt de game meerdere malen duidelijk dat dit ras wel degelijk wordt verwacht in de toekomst. Een hint in de nieuwe APEX-briefing wijst erop dat die toekomst dichterbij zou kunnen zijn dan we aanvankelijk dachten.

BioWare introduceert regelmatig nieuwe APEX-missies, die nieuwe stukken van het verhaal onthullen. De meest recente missie gaat over Remnant-observatorium dat transmissiedata heeft verzameld die afkomstig lijkt uit de Quarian-ark:

ANALYSIS: “…trying to boost the signal. Unknown if… tech seems to be helping even if we don’t know the… back to Keelah Si’yah. …way home.”
Dit lijkt een duidelijke hint naar Quarian DLC, al zijn zowel het tijdsbestek als de vorm vooralsnog een raadsel. Gaat het om volwaardige singleplayer DLC, of zal het ras enkel zijn opwachting maken in de multiplayer? En hoe lang moeten we nog wachten op de content?

Bovendien is het vooralsnog sterk de vraag of we überhaupt wel nieuwe DLC kunnen verwachten, want EA’s recente stopzetting van de Mass Effect-franchise belooft niet veel goeds. Veel vragen dus en vooralsnog weinig antwoorden. Mogelijk kunnen we tijdens de aankomende E3 meer informatie verwachten.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  super game vond ik het, kon niet tippen aan de trilogie maar het was zeker geen slechte game.

  Wat betreft het gezeur tja ach mensen zijn teveel verwend vandaag de dag en lijkt wel alsof ze niet meer van games kunnen genieten, ze zeuren liever tegenwoordig dan dat ze genieten van een game.

  Geen ene game is perfect maar neemt niet weg dat je er niet van kunt genieten.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  een ras waar je de gezichts animaties niet van kan zien. slimme zet

 3.   
  Master Messi's avatar

  Waarschijnlijk een skin voor de multiplayer waarvoor je moet betalen of ontzettend lang moet grinden 🙁