Daniël en Tom over Prey en bakken met pre-E3 geruchten! | GamersNET RADIO #360


Daar zijn ze weer met GamersNET Radio: onze uitloopbrigade, bestaande uit Daniël en Tom! De Baard en de Brabo schuiven aan om de vele nieuwtjes (en loze geruchten) van afgelopen week te bespreken. Met uiteraard discussie over neppe Red Dead Redemption 2 screenshots, de eerste details over een nieuwe Need for Speed en veel speculatie over Assassin’s Creed: Origins. Als dat maar goed gaat…

Uiteraard kletsen de twee koppen van GamersNET aardig door, maar uiteraard wel over de vele ‘loze nieuwtjes’ die de E3 van dit jaar voorafgaan. Daarbij hoort ook een opmerkelijke onthulling over de nieuwe Far Cry, of is het uiteindelijk toch een terugkeer voor Ubisofts Western genaamd Call of Juarez? Beide heren speculeren zelf los op alle geruchten, al moet nog maar blijken of er waarheid achter schuilt…

Veel te bespreken dus, en dat zorgt voor een bomvolle aflevering #360 van GamersNET Radio! Druk hierbeneden om de gehele show direct terug te luisteren.

[radio]

Luister hier naar Aflevering #360 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    MikeGevers's avatar

    Ik ben teleurgesteld dat de titel van dit bericht geen “Prey3-geruchten” bevat