Systeemeisen Rising Storm 2: Vietnam bekendgemaakt; Deluxe Edition onthuld

Als alles volgens de planning gaat, komt Rising Storm 2: Vietnam nog in de eerste helft van dit jaar uit. Uitgever Tripwire Interactive heeft nog geen exacte datum gegeven, maar wel is de game inmiddels te pre-orderen via Steam. Tegelijkertijd zijn de systeemeisen uit de doeken gedaan:

Minimale systeemeisen
  • Besturingssysteem: Windows 7 of nieuwer, 64-bit
  • Processor: Intel Core i3 op 2,5 GHz of AMD Phenom op 2,5 GHz
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 of ATI Radeon HD 5850
  • Geheugen: 4 GB RAM
  • Opslag: 12 GB vrije schijfruimte

    Aanbevolen configuratie:

  • Processor: Intel Core i5 op 3,2 GHz of AMD-processor op 4GHz
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 760 of AMD R9 270X
  • Geheugen: 6 GB RAM
  • Daarbij moet overigens ook gezegd worden dat Rising Storm 2: Vietnam alleen een multiplayer kent, dus ook een goede internetverbinding zou niet misstaan.

    Naast de systeemeisen is ook de Digital Deluxe-editie aangekondigd. Als je die koopt, krijg je direct toegang tot vier items die je anders zou moeten vrijspelen, zoals de Lowland ERDL-helm en de Camo Ushanka. Daarnaast krijg je twee items die exclusief zijn voor de speciale editie: Boonie Hats voor zowel de Vietnamese als de Amerikaanse factie en toegang tot de officiële soundtrack van de game. Ten slotte krijg je toegang tot de volgende betaronde als je de Digital Deluxe-versie koopt. De datum daarvan wordt nog bekendgemaakt.

    Wat betreft de prijzen: op het moment van schrijven is alleen de Digital Deluxe-versie te pre-orderen voor 20,99 euro. Tripwire zegt dat dit goedkoper is dan de prijs die je normaal gesproken voor de reguliere editie zou betalen, dus vermoedelijk gaat die na de release voor 25 euro over de toonbank.

    1.   
      Gabbersouth's avatar

      hadden ze een mooie sp in kunne stoppen achja wie weet krijgen we na call of duty ww2 vietnam wie zal het weten haha

    2.   
      Ik kom Harambe wreken's avatar

      Als zoals Tom laatst zei; Titanfall de CoD is die CoD zelf niet kon zijn, dan is Red Orchestra/Rising storm de Battlefield die Battlefield zelf niet kon zijn. Zit al heel lang te wachten op de deze game, hoop echt dat ze hier weer iets moois van maken.