Over SNES Mini-geruchten, Star Wars Battlefront 2 en meer! | GamersNET RADIO #358


Na een weekje van afwezigheid is GamersNET Radio weer op volle toeren! Ricardo en Tom schuiven aan om de week in games te bespreken, met uiteraard nieuws over Star Wars: Battlefront 2 en de geruchten over een mogelijke SNES Mini

Verder bespreken de twee heren uiteraard de geliefde nieuwe Overwatch Uprising festiviteiten en tal van andere interessante game-gebeurtenissen van de afgelopen week. Denk aan de omstreden Tony Hawk documentaire of Toms oneindige fanboy-gedrag omtrent de multiplayer van Titanfall 2.

Het tweetal is goedgemutst en niet vies van een afdwaling of twee, dus geniet vooral van alle gebrekkige samenhang en veel te veel uitloop. Allemaal in aflevering #358 van GamersNET Radio!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #358 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Lekker! Morgen weer in de trein terugluisteren