Releasedatum Uncharted: The Lost Legacy bekendgemaakt

Naast een interview met Naughty Dog over de lengte van Uncharted: The Lost Legacy, is vandaag ook de releasedatum bekendgemaakt. De expansion op Uncharted 4: A Thief’s End verschijnt in Europa op 23 augustus voor de PlayStation 4 voor een bedrag van 39,99 euro.

De DLC met Chloe en Nadine in de hoofdrol, die zich in India afspeelt, heeft ook een nieuwe cinematic trailer ontvangen die je hieronder kunt bekijken.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Oeeehhh trailer ziet er vet uit! Vanavond meteen pre orderen zodat ik hem meteen kan spelen! (Op disc) ik weet in ieder geval wat ik eind augustus ga doen!

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Weet iemand of deze stand alone (dlc) uncharted een aparte trophy list heeft (met platina) of dat hij als dlc word gezien en bij uncharted 4 word gevoegd (zoals left behind)

 3.   
  mmx's avatar

  Ik geef deze mezelf voor mijn b-day in Augustus 🙂 🙂 🙂

 4.   
  Ryan2000's avatar

  Binnenkort maar eens pre orderen 😀

 5.   
  Ryan2000's avatar

  Pim Huberts schreef, "Weet iemand of deze stand alone (dlc) uncharted een aparte trophy list heeft (met platina) of dat hij als dlc word gezien en bij uncharted 4 word gevoegd (zoals left behind)"

  Geen idee, de kans is groot dat het net als left behind gedaan word, maar misschien omdat het veel groter is doen ze wel een aparte lijst.