Uncharted: The Lost Legacy is bijna geen expansion meer; langer dan 10 uur?

Hoe je Uncharted: The Lost Legacy ook noemt, een expansion of DLC, de standalone uitbreiding op Uncharted 4: A Thief’s End lijkt groter te worden dan we in eerste instantie dachten. De omgeving wordt al de grootste uit de franchise, maar ook qua lengte kan het spel zich meten met de rest.

Arne Meyer, director communications bij Naughty Dog, zegt dat The Lost Legacy misschien wel langer dan tien uur wordt. Dat de ontwikkelaar ooit een singleplayer expansion zou maken had het bedrijf niet gedacht. Meyer zegt dat ze er nooit de zelfdiscipline voor hadden en zo wel, dan zou het een volledige game worden. En dat blijkt dus.

Years ago, when we were asked if we were ever doing a single player expansion for Uncharted we always said, ‘Well, we don’t have the self-discipline to do that’. If we tried to do that we’d create a full game.
Naughty Dog heeft moeite met zichzelf beperken in mogelijkheden. Als ze verhalen pitchen, wordt het vrijwel automatisch een game die gameplay van meer dan tien uur biedt.
There’s no way we could, sort of, constrict and restrain ourselves, and that’s exactly what was happening here. When we were doing story pitches, we were coming up with a game that would be over ten hours long and so we suddenly realised everything we said was true and we couldn’t keep it short.
Eerder zei de ontwikkelaar al dat The Lost Legacy zo groot moet worden om het meer ademruimte te geven.

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt later dit jaar exclusief voor PlayStation 4.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Dit zouden meer uitgevers doen maar vaak na een release wordt er na wat kleine dlc en updates weinig aandacht meer aan een game geschonken. Meer dan eens komt het over dat ze zodra dat schip met geld hebben binnen gehaald de game dan min of meer laten vallen. Hier is niet echt een specifieke game of uitgever die zich hier schuldig aan maakt want het zijn er zovele.

 2.   
  mmx's avatar

  Mooi deze komt er xeker 🙂

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Alleen maar beter!

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "De Explorer Pass is juist de 25 euro season pass die dadelijk verdwijnt.
  En die €19.00 season pass heeft nooit bestaan dus daarom was het vinden best moeilijk. 😛
  Maar ik heb er ook gebruik van gemaakt, want als de singleplayer dlc (die ik sowieso wilde kopen) duurder word dan €25 kan ik er beter meteen gebruik van maken."

  I regret nothing, moet je nu nagaan dat de losse expansion 40 euro los kost.

  En je kunt zegen wat je wil over de “marketing” van Sony, maar in het einde bespaar je er fors op. *kijkt nieuwschierig in de richting van Downzilla*

 5.   
  Downzilla's avatar

  Maak alsjeblieft geen oogcontact met me wordt ik nerveus van.

 6.   
  Downzilla's avatar

  oh ja en fuck sony

 7.   
  Daniel Z's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "[quote=”DutchGamer-W-“]De Explorer Pass is juist de 25 euro season pass die dadelijk verdwijnt.
  En die €19.00 season pass heeft nooit bestaan dus daarom was het vinden best moeilijk. 😛
  Maar ik heb er ook gebruik van gemaakt, want als de singleplayer dlc (die ik sowieso wilde kopen) duurder word dan €25 kan ik er beter meteen gebruik van maken."

  I regret nothing, moet je nu nagaan dat de losse expansion 40 euro los kost.
  En je kunt zegen wat je wil over de “marketing” van Sony, maar in het einde bespaar je er fors op.[/quote]
  Dat is waar ook! Is een goeie investering geweest 😉

 8.   
  Jerry97's avatar

  Ik weet nog dat ik met de 2e expansion van The witcher 3 zo’n 50 uur zoet mee was. Dat is nog langer dan de gemiddelde game. Dit zouden zeker meer uitgevers moeten doen. Alleen jammer dat expansions vaak zo belachelijk duur zijn.