Patch 1.05 voor Mass Effect: Andromeda voert ook DRM-update uit

Vorige week verscheen patch 1.05 voor Mass Effect: Andromeda. Die verbeterde onder meer de vormgeving van de ogen van mensen en Asari in de game. Wat echter niet in de patch notes vermeld werd, is dat ook DRM-software Denuvo is geüpdatet.

De nieuwe versie van Denuvo is vooralsnog niet te kraken, dus mensen die Mass Effect: Andromeda illegaal hebben gedownload, zullen voorlopig geen profijt hebben van de nieuwste patch. De website Dark Side of Gaming heeft de executable geanalyseerd en heeft daarin stukjes tekst gevonden die verder alleen voorkomen in de executables van andere games die worden beschermd door de nieuwste versie van Denuvo. Voorbeelden hiervan zijn NieR: Automata, Dead Rising 4 en 2Dark.

De nieuwste versie van Denuvo is vooralsnog niet gekraakt. Het is dan ook interessant om te zien of toekomstige games hier ook van kunnen gaan profiteren.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ah ja we kunnen er niet omheen maar zolang het fatsoenlijk werkt heb ik er geen moeite mee.

 2.   
  mheiden21's avatar

  Als je te skeer bent om games te kopen, zoek je maar een andere hobby.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  ”mheiden21″ schreef, "Als je te skeer bent om games te kopen, zoek je maar een andere hobby."

  Juist ja dat vind ik ook maar het is de 70 euro die ik betaald heb meer dan waard is mijn mening.

 4.   
  MaTriXX's avatar

  ”mheiden21″ schreef, "Als je te skeer bent om games te kopen, zoek je maar een andere hobby."

  Mee eens, hoewel ik moet bekennen dat ik in verleden 2 X360 had waarvan er 1 omgebouwd was puur om het feit dat niet voor iedere game een demo uit kwam en ik wel wilde weten waar ik het volle bedrag voor moest betalen.

  De games die niet voldeden aan m`n verwachtingen heb ik niet eens uitgespeeld gezien ik al me games namelijk vandaag de dag nog steeds koop, moet erbij zeggen dat er tot op heden maar 2 games zijn waar ik spijt van heb en dat is namelijk Homefront 2 en Deus Ex.