Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Mass Effect: Andromeda | Video Review

Mass Effect: Andromeda is dan eindelijk verschenen, en onze Leon 2.0 mocht aan de slag met de nieuwe ruimte-RPG! Bizarre gezichtsanimaties daargelaten, schuilt er wel een heleboel moois in deze uitgestrekte nieuwe wereld om te verkennen. Samen met Daniël bespreekt Leon de game van top tot teen, in deze kersverse video review…

 1.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik vind die video reviews van GN vet! Misschien ga ik deze game nog ooit eens oppakken maar ik ga toch eerst de trilogie spelen.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Mass Effect Andromeda is een goede game maar tegelijkertijd ook een teleurstelling. Wat deze game goed maakt is de feeling, atmosfeer en de gameplay. Het voelt gewoon goed net zoals de Mass Effect trilogie.

  Wat is voor mij een teleurstelling? De personages! In Mass Effect trilogie voelde je snel aangetrokken tot personages. Goed voorbeeld met Garrus, iedereen hield van hem. Hetzelfde met andere personages, zoals Kaiden/Ashley, rex en allerlei andere personages. Ze hadden hun eigen persoonlijkheid, je verdiepte in hun leven, je probeert ze niet te verliezen.

  Dit gevoel heb ik helemaal niet in Andromeda, de personages voelen leeg aan net alsof ze geen emotie hebben, ze zien er plastic en nep uit. Dit zal ook komen doordat de gezichtsanimaties en dialogue vaker van laag niveau zijn, dat zal er mee te maken hebben.

  Kwa gameplay en grafisch zit het erg goed, de personages is gewoon 1 grote teleurstelling. Alles wat ik in Mass Effect trilogie heb gespeeld, weet ik nu nog allemaal. Alles wat ik in Andromeda heb gespeeld, ben ik nu alweer vergeten!

  Alleen de Tempest kan ik nog in detail herinneren, man wat is dat een vette ruimte ship!

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Ik vermaak me enorm met de game en voornamelijk omdat het echt Mass Effect is zoals iemand hierboven aan geeft.

  Wat personage betreft tja ook ik had liever Shepard maar het is puur wennen dit nieuwe character, heb dit keer een vrouwelijke gekozen met knalrood haar :).