Creative Assembly telt af naar nieuwe Total War-game

Het is geen geheim dat ontwikkelaar Creative Assembly momenteel diverse onaangekondigde projecten heeft lopen. Van in ieder geval een van deze nog niet onthulde games is een officiële aankondiging nu in ieder geval dichtbij, want de Britse ontwikkelaar heeft een countdown-website gelanceerd. Momenteel duurt het aftellen nog iets langer dan zeven dagen, wat betekent dat de onthulling plaats zal vinden op 31 maart om 17.15 uur.

Voor deze onthulling zijn er een tweetal mogelijkheden die het meest voor de hand liggen. Allereerst is dat een opvolger van het uiterst succesvolle Total War: Warhammer. De andere optie is een ‘reguliere’ Total War die naar verwachting een voor de Total War-franchise nieuw historisch tijdperk als setting zal hebben.

 1.   
  vladimirr's avatar

  met een beetje geluk krijgen we een vervolg op zowel de warhammer game als de normale total war games, aangezien er 2 aparte teams hieraan werken.

  but boner confirmed anyway 😛

 2.   
  420blazeit's avatar

  Palmbomen en een maya tempel? Meer kan ik er niet van maken, wel een vage setting aangezien het wel heel makkelijk is dan (guns tegen pijl en boog). Misschien een vervolg op empire 1/200 jaar eerder?

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Niet om de pret te bederven, zeker niet, maar Total War Arena ligt ook nog op de plank. Een veelbelovend spel overigens, maar nog steeds niet af. Ik wacht met smart.